Çözüldü viaversion yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erenslslsl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 441
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erenslslsl

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
28
merhaba arkadaşlar benim sunucum şuan 1.16.5 ben bu sürümde iken viaversion ve onun yan eklentilerini yüklesem sunucu 1.21 - 1.16.5 arası giriş yapılabilirmi

sunucumun sürümünü 1.21 yap öle pluginleri ekle gibi bir çözüm önermeyin ole yapınca diğer eklentiler gidiyor

yardım edenlere teşekkürler

ViaVersion kendi başına yeterli olur, yan eklentilerine gerek yok, çünkü sadece taban sürümünüzden yüksekler girsin istiyorsunuz (backwards tabandan aşağı, rewind ise ta 1.8'den aşağı girişlere izin verir)

Son düzenleme:
ViaVersion kendi başına yeterli olur, yan eklentilerine gerek yok, çünkü sadece taban sürümünüzden yüksekler girsin istiyorsunuz (backwards tabandan aşağı, rewind ise ta 1.8'den aşağı girişlere izin verir)
1.16.5 sürümdeyken sdece viaversion yüklersem 1.16.5- ve hangi sürüme kadar girer ?

1.16.5 sürümdeyken sdece viaversion yüklersem 1.16.5- ve hangi sürüme kadar girer ?
Viaversion eklenti sürümünüzün desteklediği en yüksek sürüme kadar, en güncel viaversion sürümü 1.21.5'e kadar destekliyor, böylece o sürüm ve arasındaki tüm sürümlerde oyuncu girebilir demek.

Viaversion eklenti sürümünüzün desteklediği en yüksek sürüme kadar, en güncel viaversion sürümü 1.21.5'e kadar destekliyor, böylece o sürüm ve arasındaki tüm sürümlerde oyuncu girebilir demek.
tamamdır teşekkürler sadece viaversion yüklüyüp denicem teşekkürler

kral denedim java 17 sürümü ve sonrası gerekli diyor ben de java 16 var en fazla java 16 oluyor bunun bir çözümü yokmu

Merhaba java 17 kurun ve 16 silin aşağıdaki JVM argümanını başlat.bat ekleyerek sorunu çözebilirsiniz.

Kod:
-DPaper.IgnoreJavaVersion=true

Merhaba java 17 kurun ve 16 silin aşağıdaki JVM argümanını başlat.bat ekleyerek sorunu çözebilirsiniz.

Kod:
-DPaper.IgnoreJavaVersion=true
aternos üzerinden olduğu için sunucu java 17 kurun gibi bir seçeneğim yok en fazla java 16 var başka bir çözüm varmıdır

tamamdır çözümü bilen varsa yardım ederse sevinirim
Viaversion 4 ile başlayan son sürümü yükleyip deneyiniz. Son MC sürümüne kadar destek vermez ancak o versiyonun desteklediği son sürüme kadar giriş sağlayabilirsiniz. Bunun haricinde farklı bir alternatif maalesef yok.

Viaversion 4 ile başlayan son sürümü yükleyip deneyiniz. Son MC sürümüne kadar destek vermez ancak o versiyonun desteklediği son sürüme kadar giriş sağlayabilirsiniz. Bunun haricinde farklı bir alternatif maalesef yok.
anlamadım viaversion 4 diye bir pluginimi yüklüyüm =? ama ben sunucu sürümüm mesala 1.21 e alınca viaversiyon çalışıyor ama diğer 1.16.5 olan ayarlı pluginler çalışmıyor bide 1.21 de ike oyuna 1.16.5 le girince kaynak paketide çalışmıyor

anlamadım viaversion 4 diye bir pluginimi yüklüyüm =? ama ben sunucu sürümüm mesala 1.21 e alınca viaversiyon çalışıyor ama diğer 1.16.5 olan ayarlı pluginler çalışmıyor bide 1.21 de ike oyuna 1.16.5 le girince kaynak paketide çalışmıyor
Viaversion 4 pluginini değil viaversiounun, 4 ile başlayan sürümlerinden son sürümünü yani 4.10.2 olması gerek sürümü yükleyin.

1.21 de çalışmasının sebebi viaversion yüklediğiniz son sürümünün o sürüm ve o sürümü destekleyen Java ile uyumlu olması. 1.16.5 ile uyumlu pluginler 1.21 ile tam uyumlu çalışamaz. 1.21 ile oyuna girerseniz ise 1.16.5 uyumlu texture paketini kullanamazsınız çünkü uyumlu olmaz.

Viaversion 4 pluginini değil viaversiounun, 4 ile başlayan sürümlerinden son sürümünü yani 4.10.2 olması gerek sürümü yükleyin.

1.21 de çalışmasının sebebi viaversion yüklediğiniz son sürümünün o sürüm ve o sürümü destekleyen Java ile uyumlu olması. 1.16.5 ile uyumlu pluginler 1.21 ile tam uyumlu çalışamaz. 1.21 ile oyuna girerseniz ise 1.16.5 uyumlu texture paketini kullanamazsınız çünkü uyumlu olmaz.
şuan sunucu sürümümü 1.19.1 e aldım viaversion viabackarwds viarewind pluginlerini yükledim hata vermedi diğer pluginlerde aynı şekilde şuan sunucu 1.19.1 de iken kaynak paketini yeniden yüklesem çalışırmı sunucu sürümü 1.19.1 iken 1.16.5 ile giremedim pluginleri yüklüyünce ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl