Çözüldü ViaVersion Sürüm Ayarlama nasıl yapılır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FazoHan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 685
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FazoHan

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
5
Minecraft
FazoHan

Discord:

faz0_1453

Merhabalar hocam ViaVersion plugini kurdum 1.16.5 ile 1.21X arası olsun istiyorum nasıl ayarlayabilirim

ViaVersion ve ViaBackwards eklentilerini kullanıyorsanız, yapılandırma dosyasını (config.yml) düzenleyerek desteklenen sürümleri sınırlandırabilirsiniz. Her sürümün kendine ait protokol numarası vardır; onları yazarak veya sürümü belirterek engelleyebilirsiniz.

Sorduğun sorunun net cevabı şudur:
Viaversion eklentisine sahipsen, Viabackwards eklentisini de kurman lazım. Böylece üst veya alt sürümlerle giriş sağlayabilirsin.

1736279950169.webp

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu siteden de yardım alabilirsin.
Hocam dediğinizi yaptım sonra geri başlatıp kapatınca

block-versions:
- <1.16.4
# Block specific Minecraft protocol version numbers.
# List of all Minecraft protocol versions:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
, or use a generator:

block-protocols: []

şeklinde oldu viarewind ve viabackwards pluguginleri de yükü ama başka bir sürümde örneğin 1.18.2 sürümün de girdiğimde sanki pluginler yokmuş gibi girilmiyor nedeni ne olabilir
bu da log hocam

Hocam sorun version ile alakaliymis sagolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl