Yardım Viaversion Protocol hatası

eyupxrd

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
6
Minecraft
eyupxrd

Discord:

xurmanci.

Latest Log Dosyası
https://mclo.gs/oFXmAWd
Spark Rapor Linki
sparka gerek yok bu bug için
BoxMining sunucumda anlamadığım bi bug ortaya çıktı 2. sezonu yaparken farkettim bende
bug şu;
shulkerin içine ne koyarsan koy nbt verisini bozuyor ve işlevsiz bi hale geliyor boxmining sunucusunda (shopkeeperda takas çalışmıyor, charm koyduysan charm bozuluyor, kılıç koyduysan özelliği çalışmıyor) gibi gibi hatalara yol açıyor konsola baktığımda ise böyle bir mesaj var karşımda
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

konuya lütfen bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim

d
BoxMining sunucumda anlamadığım bi bug ortaya çıktı 2. sezonu yaparken farkettim bende
bug şu;
shulkerin içine ne koyarsan koy nbt verisini bozuyor ve işlevsiz bi hale geliyor boxmining sunucusunda (shopkeeperda takas çalışmıyor, charm koyduysan charm bozuluyor, kılıç koyduysan özelliği çalışmıyor) gibi gibi hatalara yol açıyor konsola baktığımda ise böyle bir mesaj var karşımda
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

konuya lütfen bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim
merhaba yeni sürüme geçiş yapmışsın sanırım itemler air olarak gözüküyor dünyayı baştan kur daha detaylı inceleye bilmem için logunu iletebilirmisin

Daha önce karşılaşmadım böyle bir sorunla ama NBT-API plugin yuklemeyi deneyebilirsin

d

merhaba yeni sürüme geçiş yapmışsın sanırım itemler air olarak gözüküyor dünyayı baştan kur daha detaylı inceleye bilmem için logunu iletebilirmisin
dünya veya yeni sürümle alakası yok yeni sürüme geçmedim 1.21.8 leaf ile yapıyorum 2 3 aydır hiç değiştirmedim shulkerin içine koyduğum itemler normal playerkits2 den alıyorum kendi oluşturduğum kitler nbtleri sabit 1.20.5+ sürümünde değiştiği için bu nbt sistemi viaversionda bunları değiştirmeye çalışıyor bu yüzdende protocol hatası atıyor ve dupe çıkıyor ortaya viaversionun discordunda yardım kanalına yazdım fakat bizim yapabileceğimiz bişey yok dediler önemsiz bi hata dediler (smp yada diğer türlü sunucular için) boxmining sunucusunda birsürü özel nbt kullanılan item var bu nbtleri bozuyor bu zamana kadar bir çok sezon boxmining boxpvp sunucusu yaptım bu hatayla ilk defa karşılaşıyorum

Daha önce karşılaşmadım böyle bir sorunla ama NBT-API plugin yuklemeyi deneyebilirsin
tam olarak ne işime yaricak araştırdım ama pek anlamadım

Galiba nbt bazlı sorunları cözmeye yariyormus denemeni öneririm

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl