Çözüldü Viaversion için bir sorum var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burhandemirz21

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
9
Minecraft
burhandemirz21
bazı sunucularda 1.10 girsen bile eski pvp deki gibi hızlı kılıç vs kullana biliyorlar bunun pluginimi var varsa yardımcı olurmusunuz teşekkürler

Sunucu ana sürümü spigot 1.8 yapıyorsun ardından plugins içine viaversion pluginini attığında sunucuyua istersen 1.12 de gir yine 1.8 sürümündeki gibi oynarsın tüm sürümlerden girilir aam 1.8 gibi olur yani dedğin şey işte

@CeapLinCess Bey arkadaş ondan söz etmiyor 1.10 da vurunca kılıcdan bişey çıkıyorya bekleme süresi gibi ondan bahsediyor . Bunun cevabı olarak @burhandemirz21 bey bu olamaz .

Benim blldiğim kadarıyla olması lazım ama çünkü 1.12 de girince mesela o blokları sunucuda kullanamıyorsun çünkü sunucu bunu desteklemiyor arkadaşta vurunca bekleme olmasını istemiyor yani böyle bir plugin varmı diyor kılıçla vurunca bekleme olayı itemleri desteklemediği gibi diğer farklı etkenleri de desteklemiyeceği için yani bilmiyorum ben yanlış anlıyorum galiba düşüncem viaversion hala çözer gibi anlamadım ama galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl