poppy15458258
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 16
- Minecraft
- poppy15458258
Discord:
turkfolix
turkfolix
growning
bungeecord mu kaldı reis be acil Velocity geçiş yap bi önceMerhaba bungeecord son sürüm viaversion için viabunge gerekiyor her neyse viaversion kurduğum da ağ protokulu hatası veriyor viabackwardsa kurdum viaversionu silince düzeliyor acil yardım lazım lütfen hemen cevap verin
miosett
turkfolix
ViaProxy calısıyormu pekiÖncelikle bungeecord yerine velocity kullanmanı tavsiye ederim.
Direkt ViaBungee eklentisinin sayfasındaki yazı:
Bu proje sonlandırıldı. Lütfen ViaVersion'ı arka uç sunucularınıza yüklemeyi veya BungeeViaProxy eklentisiyle Velocity ya da ViaProxy'ye geçmeyi düşünün.
ViaVersionu sunucularınıza kurup deneyin proxye değil.
turkfolix
Sunucu admini olduğum için yapamıyorumbungeecord mu kaldı reis be acil Velocity geçiş yap bi önce
turkfolix
Velocity zahmetlimiBungeeCord yerine kullanabileceğin alternatif proxylerden birkaçı şunlar olabilir
FlameCord
Velocity
XCord
Waterfall
saydıklarımın bazıları bungeecord altyapısıyla yapılmış olsada bungeecorddan daha iyi oldukları barizdir eğer değiştirmek istersen Velocity ve XCord kullanabilirsiniz. XCord ücretlidir. Velocity ise ücretsiz bir proxydir. Proxy ana sürümünüzü yüksek tutun ve ana sürümünüzü yeni sürümlere yakın tutmaya özen gösterin bu tarz hata almazsınız.
miosett
Hayır kurulumları neredeyse aynıVelocity zahmetlimi
turkfolix
Tamam diyelim kurdum viaversionu nasıl kurucamHayır kurulumları neredeyse aynı
Velocity kurulumu rahattır dokümanlarındaki adımları harfiyen uygula yeter.Tamam diyelim kurdum viaversionu nasıl kurucam
miosett
Proxyye viaversion kurmanıza gerek yok lobilerinize güncel viabackwards ve viaversions eklentilerini kurarsanız en performansal ve en iyi oynanış için uygun sürümleri açmış olursunuzTamam diyelim kurdum viaversionu nasıl kurucam
turkfolix
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!