Çözüldü ViaVersion & Essentials Uyumsuzluğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DoluAkbil

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
ViaVersion plugini kurduktan sonra Essentials'ın uyumlu çalışması için ne yapabilirim?

ViaVersion tüm eklentileri tüm versiyonlara göre uyumlu hale getirir, bu yüzden sizin herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yoktur.

Essentials Protect is in emergency mode. Check your log for errors. Hatası alıyorum birde Bu pluginler hata verdi
Screenshot_2.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sunucunuzu öncelikle durdurun, sunucunuzdaki essentials, essentialschat ve essentialsSpawn jar dosyalarını silin ama essentials klasörünü silmeyin, jar dosyalarını sildikten sonra attığım linkten indireceğiniz jar dosyalarını plugins klasörünüze atın ve sunucuyu başlatın, tekrar kontrol edin eğer hata devam ediyorsa logları buraya atın inceleyelim.

Sizin verdiğiniz linkteki download beni bukkit'e yönlendirdi bukkit'de pluginin dosyası kaldırılmış arama yerinden aradım bu sefer rar içinde gelen jarlar değilde sadece essentialsx.jarı indirdim sorun çözüldü ancak diğer chat ve spawn bölümleri olmadığı için yetkiler vs yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl