Çözüldü ViaVersion Belirli Sürümlerde Giriş Yasaklama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Stewie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 199
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Stewie

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
4
Öncelikle iyi forumlar !
Sunucumda ViaVersion kullanmak istiyorum, fakat ViaVersion'u tek başına kullandığım zaman sunucuya, sunucunun ana sürümü olan yani 1.19.4 haricinde giriş yapamıyorum. Bunun için ViaBackwards ve ViaRewind kullanıyorum. Bu iki eklentiyi kullanırsam da bu sefer 1.16.5 - 1.21 sürümleri için ayar yapamadım. Yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler."

Ve Her Sunucu İçin Tek tek ayar yapmam mı gerekli proxy sunucuna kurmak varmı

ViaRewind eklentisini kullanmanıza gerek yok, Rewind eklentisi sunucunuza çok çok eski sürümlerde (1.8 1.7 1.9 vb.) girilmesini sağlıyor sadece,
Sunucunuzda sadece ViaVersion olursa sunucunuzun üstündeki sürümler girebilir ama altındakiler giremez.
Sunucunuzda ViaBackwards ile ViaVersion bulundurursanız sunucunuzun hem üstündeki hemde altındaki sürümlerde giriş yapılabilir anlamına gelir.

ViaVersion'un config dosyasından
Kod:
block-versions:
- <1.16
Kısmından İstemediğiniz sürümlerin girişini yasaklayabilirsiniz, verilen örnekte 1.16'nın aşağısındaki tüm sürümleri engeller.
birden fazla sürüm eklemek için etrafını [] ve "" ile sarıp, aralarına virgül koymanız gerekiyor.
Örnek:
Kod:
block-versions: ["<1.16", "1.16.4", ">1.17.1"]

Proxy(velocity) konusuna gelecek olursak eklentiyi, diğer spigot eklentileri ile uyum sağlayabilmesi için ve entegre özelliği varsa entegre etmeleri için proxy yerine tüm spigot sunucularına koymanız daha iyi olacaktır. Velocity zaten tüm sürümleri desteklediği için tüm sürümlerde proxy sunucunuza erişim sağlanılabilecek via olmadan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl