Çözüldü viaversion 1.16.5 - 1.21.x girişleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sıfırdan test sunucusu kurduğumda ViaVersion ile protocol üstünden sürüm engelleyince doğru şekilde girişi engelliyor, ama sizde her türlü zaten çalışıyorsa çalışanı bozmaya gerek yoktur o zaman

sıfırdan test sunucusu kurduğumda ViaVersion ile protocol üstünden sürüm engelleyince doğru şekilde girişi engelliyor, ama sizde her türlü zaten çalışıyorsa çalışanı bozmaya gerek yoktur o zaman
Gerçekten biri bu konuya açıklık getirsin @benjamin17 sana ihtiyacımız var. Bana bu olaydan bayginlik geldi. Doğrusunu anlat Benjamin.

Gerçekten biri bu konuya açıklık getirsin @benjamin17 sana ihtiyacımız var. Bana bu olaydan bayginlik geldi. Doğrusunu anlat Benjamin.
Garip bir şekilde kendi paketimde bu yere protokolleri girdiğimde sadece o sürümlerde giriş aktif oluyor ancak başka üyelerde tam tersi durum mevcut. Bu yüzden herkesin kendi sunucusunda deneyip hangi şekilde oluyor ise o şekilde devam etsin diyebilirim çünkü ilk defa karşılaştığım bir durum benimde başka paketlerde ve sürümlerde test etmem lazım.

Garip bir şekilde kendi paketimde bu yere protokolleri girdiğimde sadece o sürümlerde giriş aktif oluyor ancak başka üyelerde tam tersi durum mevcut. Bu yüzden herkesin kendi sunucusunda deneyip hangi şekilde oluyor ise o şekilde devam etsin diyebilirim çünkü ilk defa karşılaştığım bir durum benimde başka paketlerde ve sürümlerde test etmem lazım.
Anladım çok iyi olur çok denk geliyorum bazen oluyor bazen olmuyor.

@benjamin17 olayı çözdüm galiba bilgiyi nerden paylaşayım.

Son düzenleme:
protocol kısmına
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
'den istediğiniz (seçilebilen sürümleri işaretleyip) ve
block-versions:
- <1.16.4
- '>1.21.4'
viabackwards ile birlikte kullanınca oluyor 1.16.5 - 1.21.4 arası girişler ama protocol kısmını boş bıraksakta olur sanırım. herkeste farklı birşey oluyorsa bu iki yolu deneyip yapmak mantıklı seçenek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl