Çözüldü viarewind viabackwads çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GoktugQA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 152
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GoktugQA

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
sunucumun sürümü 1.21.8 ve sunucuma 1.17 sürümündende girilmesini istiyorum yani 1.2.8-1.17 yapmak istiyorum bunu nasıl sağlarım viabackwards ve viarewind kurdum ama çalışmıyor sunucu içinde /plugins yazdığımda kırmızı gözüküyorlar ve dosyaları oluşmuyor sunucumun yazılımını paper yapmayıda denedim fakat yine olmadı

Merhaba sunucunuzda çakışan plugin varmı, göz attınızmı?

sunucumun sürümü 1.21.8 ve sunucuma 1.17 sürümündende girilmesini istiyorum yani 1.2.8-1.17 yapmak istiyorum bunu nasıl sağlarım viabackwards ve viarewind kurdum ama çalışmıyor sunucu içinde /plugins yazdığımda kırmızı gözüküyorlar ve dosyaları oluşmuyor sunucumun yazılımını paper yapmayıda denedim fakat yine olmadı
Öncelikle ViaVersion un son sürümünü indirin. Sonra aynı sürümün viabackwards ını indirin. (viaversion 5.2.1 yüklediyseniz viabackwards ın 5.2.1 versiyonunu yüklemek zorundasınız)

Öncelikle ViaVersion un son sürümünü indirin. Sonra aynı sürümün viabackwards ını indirin. (viaversion 5.2.1 yüklediyseniz viabackwards ın 5.2.1 versiyonunu yüklemek zorundasınız)
öyle yapmadım ama yinede viaversion yükleyince çözüldü konu kilit

Sorun çözüldüyse lütfen etiketi çözüldü olarak değiştirin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl