Tanıtım viaCraft Farm Sistemi Tanıtımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tydeus0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 161
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tydeus0

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Tydeus

Discord:

tyd3us

Minecraft Sürümleri
1.21.10
Herkese merhaba yakında açmak istediğimiz sunucunun farm sistemini sizlere tanıtmak istedim, tabii ki yurt dışındaki sistemlere benziyor fakat Türkiye'de benzerini pek göremedik o yüzden farklı bir şeyleri sizlere sunmak istedik. Video'da çıktığı gibi basit bir sistem değil, görevlerle bağlantılı her minyonun ürettiği büyülü farm ürünleri aslında bir çok başka sistemde kullanılıyor. örnek vermek gerekirse havuç minyonunu kasan çiftçi hesapları savaşçı oyuncular için boss anahtarı oluşturmaya yarıyor. Umarım sistemi beğenirsiz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

hypixel klasik minyon sistemi. Türkiyede de benzerleri var yapılanı yapmak tabi ki sorun değil sadece değişik birşeyler görürmüyüm diye heyecanlanmıştım hayal kırıklığı oldu.

hypixel klasik minyon sistemi. Türkiyede de benzerleri var yapılanı yapmak tabi ki sorun değil sadece değişik birşeyler görürmüyüm diye heyecanlanmıştım hayal kırıklığı oldu.
Hocam haklısınız fakat bir geliştirici olarak zaten çoğu şeyin yapıldığı bir piyasada sıfırdan eşi benzeri olmayan bir sistem bulmak her yiğidin harcı değil ne yazık ki olsa zaten tr'de server açmaya çalışmaya degil, hypixel'de admin olurdum, her sunucunun birebir aynı olduğu tr'de en azından az olan bir sistem kurmaya çalıştım öbür sistemlerinde bir kısmı hypixel'e benziyor fakat en azından aynı gelişmişlik seviyesinde ve insanlara türkçe farklı bir skyblock deneyimi sunan bir sistem sağlamak istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl