realwex02
xtaf_
Yorumunuz için teşekkür ederim v1.0 olarak çıkarttım hocam dediğiniz sistemler ve daha güzel özellikler bir kaç hafta içinde tamamen bitirmiş olağım ve daha şık piyasadaki eklentilerin daha gelişmiş hali olucak emin olabilirsiniz.Eklentinin videosunu baştan sona izledim, genel olarak güzel ve kullanışlı duruyor. Ama bazı yerlerde geliştirilebilir bence. Özellikle renkler biraz fazla sarıya kaçmış, GUI de o yüzden biraz Minecraft 1.8.8 havası veriyor.
Ana GUI de biraz karışık geldi. Modüller daha düzenli kategorilere ayrılırsa ya da biraz daha sadeleştirilirse kullanımı daha rahat olabilir.
Permission kısmını göremedim, her modüle ayrı permission verilirse sunucu sahipleri VIP gibi şeyler için daha iyi ayarlama yapabilir.
Emeğine sağlık, eklenti gayet iyi duruyor. Daha da geliştirilebilir gibi İyi bayramlar.
Yorumunuz için teşekkür ederim aynı açıklamayı yukarda yaptığım için tekrarlamayacağım test sunucusunu sizler için açtım girip deneyebilirsiniz. sunucu ip: 193.9.16.187:30041Videoyu baştan sona izledim, gayet başarılı olmuş. Keşke 'age change' (yaş değiştirme) özelliğini de kullansaydınız, o kısmı oldukça merak etmiştim.
Ayrıca kullanıcı arayüzü (GUI) biraz karmaşık görünüyor; sanki tüm ögeler iç içe geçmiş gibi. Bence güçlendirmeler ayrı bir panelde yer alırsa çok daha iyi olur. Bu sayede hem karmaşıklığın önüne geçilir hem de daha sade ve şık bir tasarım elde edilir.
Yine de eklenti genel hatlarıyla oldukça kaliteli duruyor, ellerinize sağlık. Hayırlı bayramlar dilerim.
ilovemaju
tahakral_333
Teşekkür ediyorum forumdaki üyelerimiz için elimden geleni yapıyorumEline sağlık Volex Bey her işinizi seviyorumm
Teşekkür ediyorumEllerinize Sağlık Güzel Bir Proje
neymarrrr
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!