Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Süper olmuş fakat her taraf yazı dolu gibi geldi ayrıca bazı tasarımlara çok benziyor referans alırken benzetmemeye çalış. Tasarım içinde 2 kez ip ve sürüm belirtilmiş. Eline sağlık iyi bir çalışma
Süper olmuş fakat her taraf yazı dolu gibi geldi ayrıca bazı tasarımlara çok benziyor referans alırken benzetmemeye çalış. Tasarım içinde 2 kez ip ve sürüm belirtilmiş. Eline sağlık iyi bir çalışma
Hocam ikinci sayfanın en alt kısmında hakkımızda yazan kısmı başka bir tasarımda görüp beğenmiştim o yüzden o kısmı eklemek istedim, dediğiniz gibi o kısmı başka bir yerden referans aldım. Onun dışında diğer eleştirileriniz içinde teşekkür ederim hepsini dikkate alacağım bir daha ki sefere.