Aranıyor VestraMc Ekip Arkadaşları Arıyor

wexbioz

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
213
Minecraft
wexbioz

Discord:

realwex02

Vestra MC Yetkili Ekibini Arıyor!

Herkese merhaba, ben wexbioz.

Vestra MC projemizi daha ileriye taşımak, geliştirmek ve topluluğumuza en iyi deneyimi sunmak adına ekibimizi büyütüyoruz. Kendini Java, 3D Modelleme, Tasarım, Medya veya topluluk yönetimi gibi alanlarda geliştirmek isteyen, tecrübeli ya da tecrübesiz ama öğrenmeye açık çalışma arkadaşları arıyoruz!

📌 Başvuru Şartlarımız

[💡] Yaş Sınırı: 15 yaş ve üzeri olmak (Zorunludur).
[💡] İletişim: Discord kullanabiliyor olmak (WhatsApp opsiyoneldir).
[💡] Ekipman: Mikrofon sahibi olmak ve gerektiğinde aktif kullanabilmek.
[💡] Aktiflik: Haftada en az 13-14 saat sunucuya/ekibe zaman ayırabilmek.

💼 Açık Pozisyonlar ve Kontenjanlar

* 1x Moderatör
* 2x Rehber
* 2x Medya Sorumlusu
* 1x Tasarım Sorumlusu

💰 Ücretlendirme ve Gelecek Planı

Projemizin başlangıç aşamasında yetkili ekibimize gönüllülük esaslı katılım sağlanmaktadır. Sunucumuzun gelir-gider dengesi oturup, kendi kendini karşılar hale geldiği dönemde, ücretlendirme ve maaş sistemine geçiş yapılacaktır. Bu süreçte göstereceğiniz emek, sadakat ve istikrar, ilerideki ekibimizde yerinizi sağlamlaştırmak adına en büyük kriterimiz olacaktır.

📞 İletişim ve Başvuru

Eğer sen de bu macerada yer almak ve bizimle birlikte gelişmek istiyorsan, Discord üzerinden bana arkadaşlık isteği göndererek detayları görüşebilirsin:

💬 Discord Kullanıcı Adı: realwex02

VestraMC olarak seni de aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz!

Projende Başarılar Dilerimm önü açık bir proje olması dileğiyle wexbiozz adamm :love:

VestraMC olarak her zaman yeniliğe doğru! Alımlarımız açık.

VestraMC olarak her zaman yeniliğe doğru! Alımlarımız açık.
Projeniz hakkında biraz bilgi verirseniz daha iyi olacağı kanaatindeyim, zira isim harici herhangi bir bilgiye yer vermemişsiniz. İyi forumlar...

Projenizin ne olduğundan bahsetseydiniz keşke "Tasarımcı" arkadaş ona göre gelirdi bu şekilde sanki birileri gelsin de kim olduğu farketmez tarzında olmuş.
Başarılar dilerim

Yine wexbioz ve yine güzel bir proje. Başarılar dilerim <3

Bana arkadaşlık isteği sonrası mrbeast scam fotosu atan kişi sensin sanırım?
Yetkili alım konumuzun amacı sanırım gözünüzden kaçmış zira mesajınızın bu başlıkla uzaktan yakından bir ilgisi bulunmuyor. Sanıyorum ki asıl amaç her konunun altına bir şeyler bırakarak mesaj kasmak ve forum sıralamasında birinci sıraya oynamak.

Daha birkaç ay önce neredeyse herkesin başına gelen klasik bir Discord hack olayını bile sırf forum istatistiğinizi şişirmek adına buralara kadar taşımanız sıralama yarışında işi ne kadar sıkı tuttuğunuzu gösteriyor. Biz burada sunucumuz için ciddi bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Emeğimize saygı duyarak bu enerjinizi ve sıralama hırsınızı daha yapıcı konulara saklamanızı rica ederim.

İyi forumlar.

O siralama kasma olayı biteli çok oldu bu form artık bana göre rekabet edilebilecek bir ortam değil burada bunu belirtmemin sebebi kasıtlı olarak yapılması asla o scam resimleri dm den gelmiyor serverlere atılıyor ve arkadaş hesabı resimleri attıktan sonra aktif olarak kullanmaya devam etti onun için burada onu gördüğüm için yazma ihtiyacı duydum
Yetkili alım konumuzun amacı sanırım gözünüzden kaçmış zira mesajınızın bu başlıkla uzaktan yakından bir ilgisi bulunmuyor. Sanıyorum ki asıl amaç her konunun altına bir şeyler bırakarak mesaj kasmak ve forum sıralamasında birinci sıraya oynamak.

Daha birkaç ay önce neredeyse herkesin başına gelen klasik bir Discord hack olayını bile sırf forum istatistiğinizi şişirmek adına buralara kadar taşımanız sıralama yarışında işi ne kadar sıkı tuttuğunuzu gösteriyor. Biz burada sunucumuz için ciddi bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Emeğimize saygı duyarak bu enerjinizi ve sıralama hırsınızı daha yapıcı konulara saklamanızı rica ederim.

İyi forumlar.

O siralama kasma olayı biteli çok oldu bu form artık bana göre rekabet edilebilecek bir ortam değil burada bunu belirtmemin sebebi kasıtlı olarak yapılması asla o scam resimleri dm den gelmiyor serverlere atılıyor ve arkadaş hesabı resimleri attıktan sonra aktif olarak kullanmaya devam etti onun için burada onu gördüğüm için yazma ihtiyacı duydum

Evet burası kesinlikle sizin için rekabet edilecek bir ortam değil çünkü bu forumdaki insanlar sizin yaptığınız gibi her konunun altına boş boş mesajlar fırlatıp sıralama kasmakla uğraşmıyor. Herkes gerektiği yerde gerekli konuya hak ettiği mesajları yazıyor.

Eğer gerçekten niyetiniz konuyu sormak olsaydı bunu burdan sorman yerine doğrudan Discord üzerinden yazarak yapardınız. Burada boş gündem yaratma çabanızın hiçbir amacı yok konuyu daha fazla kirletmeyin.

Eğer ki hala bir sorun görüyorsanız Discord adresime arkadaşlık isteği yollayabilirsiniz discord üzerinden konuşuruz. Bu konunun daha fazla alakasız mesajlar ile kirlenmesini istemiyorum.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl