Vergi levhası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevaplar için teşekkürler vergi levhası alana kadar ödeme yöntemi olarak örneğin keyubunun entegrasyonunu kullansak?
Siz tam olarak ne üzerine ödeme alacaksınız? Firma mi minecraft Sunucusu mu farklı bir şey mi ona göre size bilgi verelim.

ben paytr ile anlasıp bana kalsa paraşüt kullan 2-3k fazla alyorlar ama kafan rahat 5dk lik işlem zaten
Amacım suanlık hobi amaçlı olduğu için başlangıçta sunucu parasını çıkarsa yeterli benim için

reklama asılırsan inan getirisi olyor
Başlangıçta pek gelir beklemiyorum ondan dolayı ek masraf yapmak istemiyorum sadece sunucu kendi parasını çıkarsın yeter sorum hosting entegrasyonuyla vergi levhası olmadan satış yapılır mı?

Başlangıçta pek gelir beklemiyorum ondan dolayı ek masraf yapmak istemiyorum sadece sunucu kendi parasını çıkarsın yeter sorum hosting entegrasyonuyla vergi levhası olmadan satış yapılır mı?
knkm gelir düşünmüyonda kim nerden görcek gelcek sunucuya bide öyle düşün hosting entegrasyonu ile olmaz diye bilyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl