VenoNetwork | YapayZeka | CoinMarket | Rütbe | Kaliteli Factions | Tekrardan Aktif | VenoNetwork.keyubu.com |

güzel olmuş başarılar.

Konu Tasarımınızı geliştirmeniz lazım, onun haricinde Eklenti Paketiniz güzel olmuş, başarıllar.

Açık konuşmak gerekirse gerçekten emek verilmiş bir sunucuya benziyor. Gerek sunucunun logosu gerek de sunucunun konu tasarımı beni derinden etkiledi. Bunun yanı sıra sunucunun haritalarını fazlasıyla hoş buldum. Son olarak sunucu özellikleri diğer sunuculara nazaran daha özgün olmuş.. :D

Açık konuşmak gerekirse gerçekten emek verilmiş bir sunucuya benziyor. Gerek sunucunun logosu gerek de sunucunun konu tasarımı beni derinden etkiledi. Bunun yanı sıra sunucunun haritalarını fazlasıyla hoş buldum. Son olarak sunucu özellikleri diğer sunuculara nazaran daha özgün olmuş.. :D
Bu değerli yorumunuz için teşekkür ederim :)

Güzel bir sunucuya benziyor, emek verilmiş umarım dilediğiniz yerlere gelirsiniz.
Başarılar Dilerim!

Sunucu kurucusu benim ekibimde çalışıyor başarılar

Logonuz kötü bir ton sunucu zaten bu logoyu kullanıyor, konu tasarımı idare edebilir fontlarına dikkat etmeniz daha iyi olur ve resimleri spoiler içine alırsanız daha iyi olur.

Yıldım bu tasarımın iğrenç varyasyonlarını görmekten.

Konu tasarımı güzel, haritalar güzel, sistemler güzel umarım dilediğiniz yerlere gelirsiniz başarılar diliyorum.

Konu tasarımı ile logonuzu kim yaptı acaba ? :D Bu arada başarılar, sistemler gelişebilir.

İlk olarak sunucu konu tasarımınızı fazlasıyla beğendim. Bunun yanı sıra sunucuyu incelediğim zaman ciddi anlamda iyi emek verilen bir sunucu olduğunu görebiliyorum. Hatta sunucunun haritaları sunucuda oynamak için geçerli bir sebep gibi görünüyor. Sunucu haritaları gerçekten kaliteli bir sunucu olduğunuzu yansıtmış. Bu arada özgün sistemleriniz de dikkatlerden kaçmıyor. Sunucunuzun ciddi anlamda tutacağına inanıyorum <3

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl