VENO NETWORK REKLAMCILIĞI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Y

YineReklamYine

Ziyaretçi
Merhaba bugün size VENO NETWORK' ün nasıl bir kimliği olduğundan bahsedeyim.
Sunucumuza gelip reklam yaparaktan oyuncu çekme çabalarındalar.
Kendilerinin sunucusuna geldiğimizde ve neden reklam yaptığınız dediğimizde bizi sunucusundan banladı forumda konuşalım artık :).

Gerekli Kanıtlar:
1607952345205.png

Neden reklam yaptınız dediğimizde banladıklarına dair kanıtlar:
1607952641173.png

1607953206955.png

Sunucularının IP adresi: venonetwork.keyubu.com
Sizde aynı kişiye rastlarsanız konuya mesaj yazmaktan çekinmeyin!

Son düzenleme:
Artık her sunucu reklam yapmakta ve bu hiç hoş birşey değil, bu arada konun yanlış kategoride konuyu raporlayıp konu dışına geçirilmesini isteyebilirsin.

Anlayamıyorum bu reklam yapan arkadaşları, o kadar para ödeyip bir aylık makine kiralıyorsun ki şu sıralarda en azından makineye 100tl ödemen gerekli, gidip arkadaşlarınızı toplayıp bir sunucuda kabaca reklam yaptıracağınıza sunucunuzu keyubudan alın reklamınız hazır olsun, yada forumlara reklam verin ama önceden bütçe ayırın böyle rezil olup sunucunuzda oyuncu kazanacağınızı mı sanıyorsunuz, yazık böylelerine.

Son düzenleme:
ya baba takmayın şunları bunları görmezden gelmediğiniz sürece yolunuza devam edemezsiniz
sadece veno network olmayacak yeri gelir en bilinen sunucular sizin platformlarınızda reklam yapar
o zaman da onlardan daha iyi olduğunu düşünmeyi hak etmişsindir
bu konuyu açman veno network'mü ne onlara veya diğer reklamcılara bir şey yapmayacak emin ol
yine de geçmiş olsun

Kötü bir durum geçmiş olsun

Biz (Önetim Ekibi Olarak) Hiçbir Sunucuda Reklam Yapmadık Yapan Kişi Oyuncumuzdur Üstümüze Atılan Kirli Bir İftiradır xBowat Sunucumuzda Oyuncudur İnanmayanlar Gelip Bakabilirler 11 Yaş Konusu Arkadaş Çok Üzülmüş Ondan 11 Yaşında Demiş Bizlik Bir Problem Yok Sunucumuzun Hızlı Gelişmesini Çekemeyen İnsanlar Bize İftira Atmaktan Çeknmyecektir İnanmayınız Biz Zaten Ücretli Reklamımızı Verdik Sunucumuz Tuttu Yani Yalan/Kirli İftiralara İnanmayın Zaten Biz Yönetim Ekibi Olarak Gerekli Açıklamayı Discord Sunucumuz Üzerinden Yaptık İyi Günler Dilerim Sağlıcakla Kalın..
Niye her kelime büyük harfle başlıyor, niye metninizi yazdıktan sonra kontrol etmediniz, neyse sorun bu değil zaten niye açıklamanızı discord üzerinden yapıyorsunuz discordunuza üye toplamak için mi aynı açıklamayı burayada yazarsanız discord kullanmayan/sunucunuza girmek istemeyen insanlar yaptığınız açıklamayı nereden öğrenecek?

Biz (Önetim Ekibi Olarak) Hiçbir Sunucuda Reklam Yapmadık Yapan Kişi Oyuncumuzdur Üstümüze Atılan Kirli Bir İftiradır xBowat Sunucumuzda Oyuncudur İnanmayanlar Gelip Bakabilirler 11 Yaş Konusu Arkadaş Çok Üzülmüş Ondan 11 Yaşında Demiş Bizlik Bir Problem Yok Sunucumuzun Hızlı Gelişmesini Çekemeyen İnsanlar Bize İftira Atmaktan Çeknmyecektir İnanmayınız Biz Zaten Ücretli Reklamımızı Verdik Sunucumuz Tuttu Yani Yalan/Kirli İftiralara İnanmayın Zaten Biz Yönetim Ekibi Olarak Gerekli Açıklamayı Discord Sunucumuz Üzerinden Yaptık İyi Günler Dilerim Sağlıcakla Kalın..
Türkçe öldü ..

Niye her kelime büyük harfle başlıyor, niye metninizi yazdıktan sonra kontrol etmediniz, neyse sorun bu değil zaten niye açıklamanızı discord üzerinden yapıyorsunuz discordunuza üye toplamak için mi aynı açıklamayı burayada yazarsanız discord kullanmayan/sunucunuza girmek istemeyen insanlar yaptığınız açıklamayı nereden öğrenecek?
Kardeşim Aynı Açıklamayı Discord Üzerinden Yaptık.

Merhabalar,
Atina Network' ün kurucusu olarak ip adresiniz kayıtlı durumdadır.
Sunucunuza girdiğimde xBowat kurucuydu ve mesaj yazdığımda sunucudan banlandım. Keyubudan sizin ip adresinizide isterim olur biter.

İsminizde FURKAN ve tek kurucu olarak sunucunuzu yönetiyorsunuz.
Yalanda atamazsınız oyuncularınız (yetkilileriniz) bunu gayet iyi biliyor.
Bu resimdede yetkililerinizden 1isine sordum dahada sorup atabilirim
2020_12_15_18.49.45.jpg

Yalan söylediğiniz açığa kolayca çıkıyor birde xBowat ben değilim diyorsun.
Bu arada discord üzerinden hiç bir şekilde açıklama yapmamışsınız.

1608048589646.png

1608048202265.png

1608048799624.png

Son düzenleme:
Sunucumda her gün yaşadığım bir durum onlarca farklı sunucu reklam yapıyor böyle durumlarda ipban at ve salla geç chatcontrol plugini çok güzel engelliyor bilgin olsun ben ban atmaya gerek kalmadan o atıyor zaten

Sunucumda her gün yaşadığım bir durum onlarca farklı sunucu reklam yapıyor böyle durumlarda ipban at ve salla geç chatcontrol plugini çok güzel engelliyor bilgin olsun ben ban atmaya gerek kalmadan o atıyor zaten
2 gün önce korumayı kaldırdık bazı sebeplerden dolayı çoklu reklamları ve küfürleri engelleyen bir sistem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl