Venedor | MMORPG Survival | 7500₺ Ödüllü Açılış | Benzersiz Sistemler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Venedor

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2

Discord:

harn_.

1.png
2.png
3.png
4.png
Base_Profile_Screenshot_2024.03.29_-_20.14.27.90-1.png
Base_Profile_Screenshot_2024.03.29_-_20.11.00.93-1.png
Base_Profile_Screenshot_2024.03.29_-_20.13.10.09-1.png

Sunucu tanıtım reklam için yapılan grafik tasarımlarınız harika gözüküyor. Öncelikle bunlara önem verdiğiniz için sizi kutlarım fakat sunucunuz için yaptırdığınız sidebar reklam afişinde bahsettiğiniz "Türkiye'de İlk" ibaresi sizce biraz abez kaçmamış mı? Eğer farklı bir sistem varsa -şimdiye kadar sunucuyu görme fırsatım olmadı- ki konunuzda gördüğüm kadarıyla yok.

Sistemleriniz her hazır pakette olabilecek türden, sizi ön plana çıkaran tek şey sanırım sezonluk 7500TL'lik ödülünüz onun haricinde sizi ön plana çıkaran ve "Türkiye'de İlk" yapacak bir sistem göremiyorum.

Bu yorum sunucuya girmeden yapılan bir ön yorumdur.

Harika görünüyor konu tasarımı muhteşem türkiyenin en büyük sunucularından olacagını düşünüyorum başarılar.

Konu tasarımına aşık olduğum için oyuna giriyorum, oynadıktan sonra tekrar yorum yapicam s.a

Sunucudan ilk izlenimlerim bunlar teşekkürler..
1713397371251.png

Ekran görüntüsü 2024-04-03 234651.png

1713397343540.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
Gayet başarılı,konu tasarımı resmen ateş ediyor :cool:

Sunucu tanıtım reklam için yapılan grafik tasarımlarınız harika gözüküyor. Öncelikle bunlara önem verdiğiniz için sizi kutlarım fakat sunucunuz için yaptırdığınız sidebar reklam afişinde bahsettiğiniz "Türkiye'de İlk" ibaresi sizce biraz abez kaçmamış mı? Eğer farklı bir sistem varsa -şimdiye kadar sunucuyu görme fırsatım olmadı- ki konunuzda gördüğüm kadarıyla yok.

Sistemleriniz her hazır pakette olabilecek türden, sizi ön plana çıkaran tek şey sanırım sezonluk 7500TL'lik ödülünüz onun haricinde sizi ön plana çıkaran ve "Türkiye'de İlk" yapacak bir sistem göremiyorum.

Bu yorum sunucuya girmeden yapılan bir ön yorumdur.
Reklamın Süresi boşa gitmesin diye konu tasarımını hızlı bir şekilde ve az özellikle hazırlattım o yüzden çok fazla özellik gözükmüyor Türkiyede ilk kavramınıda MMORPG Survival Türkiyede ilk defa açılacağı için yaptırttım diğer güzel görüşleriniz için teşekkürler.

Reklamın Süresi boşa gitmesin diye konu tasarımını hızlı bir şekilde ve az özellikle hazırlattım o yüzden çok fazla özellik gözükmüyor Türkiyede ilk kavramınıda MMORPG Survival Türkiyede ilk defa açılacağı için yaptırttım diğer güzel görüşleriniz için teşekkürler.
Yanlış anlaşılmasın ama Türkiye'de ilk olduğunuzu sanmıyorum, çünkü daha öncesinde biz kendi MMORPG sunucumuzu kurduk :D

Yanlış anlaşılmasın ama Türkiye'de ilk olduğunuzu sanmıyorum, çünkü daha öncesinde biz kendi MMORPG sunucumuzu kurduk
Peki, tuttu mu sunucu? Sanmıyorum adı neydi biz niye bilmiyoruz
Yanlış anlaşılmasın ama Türkiye'de ilk olduğunuzu sanmıyorum, çünkü daha öncesinde biz kendi MMORPG sunucumuzu kurduk :D
Ayrıca MMORPG Survival mı MMORPG oyun modu onlarca var. Ama Survival var

Peki, tuttu mu sunucu? Sanmıyorum adı neydi biz niye bilmiyoruz

Ayrıca MMORPG Survival mı MMORPG oyun modu onlarca var. Ama Survival var
Sunucumuz tuttu evet, günlük 70 oyuncu alıyorduk ancak ortaklar arasında yaşanan anlaşmazlıklar dolayısıyla sunucuyu kapattık. Hypixel Dungeon, yıl başı etkinlikleri vb. esinlendiğimiz daha onlarca sistemi ekibimiz tarafınca kodlayıp sunucumuzu kurmuştuk.

Sunucumuz tuttu evet, günlük 70 oyuncu alıyorduk ancak ortaklar arasında yaşanan anlaşmazlıklar dolayısıyla sunucuyu kapattık. Hypixel Dungeon, yıl başı etkinlikleri vb. esinlendiğimiz daha onlarca sistemi ekibimiz tarafınca kodlayıp sunucumuzu kurmuştuk
Sunucu ismini alabilirmiyim? Ve hangi MMORPG bir sürü var Survival mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl