Çözüldü Velocity ve ViaVersion Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Razz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 180
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Razz

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
AtakanDuman

Discord:

razz.ad

Merhaba, 1.16.5 tabanlı çakma lobi için bir plugin paketim var. Velocity üzerinden buraya istiyorum ve tüm sürümlerle giriş yapmalarını istiyorum fakat "Unable to grab ViaVersion client version for player!" hatası alıyorum. Velocity'nin son paylaşılan sürümünü ve çakma plugin paketi içerisinde ise ViaVersion'un 5.0.0 sürümünü kullanıyorum. Nerede hata yaptığımı bulamıyorum.

Ekstra olarak farklı bir sorum olacak; pluginler için şuanda mevcut minecraft sürümlerinden hangisi daha stabil durumda? Bir hub sunucusu için genel olarak bulunacak oyunlar/sunucuların sürümleri ne seçilmeli?

Via eklentileri için yapılan siteye
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ulaşabilirsin. Velocity'de hata alabilirsin, velocityden kaldırıp tüm sunuculara eklemen gerekebilir. Sunucuların için en son sürümü kullanman performans ve açıklar konusunda daha iyi olacaktır.

Viaversion proxy sunucularında çalışmaz. Oyun modlarının hepsine tek tek eklemelisiniz eklediğiniz viaversion sürümlerinin hepsinin aynı olduğuna emin olun yoksa oyun sürümleri arasında karışıklık olabilir. Örneğin x bölümüne 1.21 girebilirken y bölümüne giremez gibi.

Sorunu farklı şekilde çözdüm. Pluginlerimin arasında ViaVersion ile uyumsuz çalışan bir plugin varmış. Sorun çözüldü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl