Çözüldü Velocity Proxy Ayarlanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enesfurkan52

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
lastTurkish

Discord:

_lastenemy

Arkadaşlar şimdi şöyle bi sorumuz var. Velocity, Lobi, Survival bunlari açtık lobiyi baya bi düzenledik guard falan. Npc koyduk lobide ancak sağ tıkladığımızda survivale nasıl atıcak? Bunu yapamadık bir türlü proxy falanda yaptık velocity.toml dosyasindaki survival,lobi portlarını falanda ayarladık server.proopertiesdeki portlarıda toml dosyasında yazdığımız porta göre ayarladık ama npcye sağ tıklayınca survivale atmasını yapamadık.

Arkadaşlar şimdi şöyle bi sorumuz var. Velocity, Lobi, Survival bunlari açtık lobiyi baya bi düzenledik guard falan. Npc koyduk lobide ancak sağ tıkladığımızda survivale nasıl atıcak? Bunu yapamadık bir türlü proxy falanda yaptık velocity.toml dosyasindaki survival,lobi portlarını falanda ayarladık server.proopertiesdeki portlarıda toml dosyasında yazdığımız porta göre ayarladık ama npcye sağ tıklayınca survivale atmasını yapamadık.
merhabalar,
Velocity’de NPC tek başına oyuncu sunucuya atamaz. NPC’nin komut çalıştırması gerekir.

Yapman gereken​

1-Citizens (veya AdvancedNPC) kur
2-NPC’ye /server survival komutunu oyuncu olarak çalıştırttır

Citizens örneği​

/npc create Survival
/npc cmd add -p server survival

Gerekenler​

1-Velocity proxy
2-Lobi + Survival bağlı
3-NPC plugininin Velocity/Bungee uyumlu olması

Port/proxy ayarların doğru, sorun NPC’nin sunucu değiştirecek komutu çalıştırmamasıydı.

yaptım teşekkürler

ayrıca resource packte önerir misin lobi için

ayrıca resource packte önerir misin lobi için

Ücretsiz​

BetterVanillaBuilding Pack – sade, lag yapmaz
VanillaTweaks (Custom Pack) – lobiye özel küçük dokunuşlar
Faithful 32x – klasik ama temiz görünüm

bunlar
iyi formlar.

Ya daha çok yazı tipini değiştiren bir şey arıyorum birde o resource packi özelleştirip scoreboardun üstüne logomuz gözüksün istiyorum

Ya daha çok yazı tipini değiştiren bir şey arıyorum birde o resource packi özelleştirip scoreboardun üstüne logomuz gözüksün istiyorum
onun için itemsadder , oraxen , nexo gerekmektedir resource pack olarak ta interneten araştırıp uygun olanı kullabilirsiniz
iyi formlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl