VeloCity mi? FlameCORD mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bay Eren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 52

Bay Eren

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft
-

Discord:

-

Merhabalar. Başlıktanda göründüğü üzere "Velocity mi? FlameCord mu?" sorusunun cevabını arıyorum.

Önümüzdeki süreçte hedefim +100 oyuncu kapasiteli büyük bir skyblock projesini hayata geçirmek. Sunucu altyapısını kurarken performans ve özellikle güvenlik/koruma benim için en kritik önceliklerin başında geliyor. Bot saldırıları, exploitler ve DDoS türevi durumlarda sunucunun stabil kalması en büyük amacım. DDOS konusu zaten hostinge bağlı.

Daha önce bu yazılımlardan herhangi birini deneyimlemiş olanlar veya aktif olarak kullananlar hangisini neden önerir?

Elbette Velocity, yüksek oyuncu rakamlarında velocity daha verimli ve güvenlik açısındanda açık ara flamecorddan daha iyi.

Ayrıca flamecord bungeecord forkudur velocity ise sıfırdan yazılmıştır. Paralı olup da "Biz velocity'den daha iyiyiz" diyen %99 yalan söylüyordur.

Bence 100+ oyunculu bir SkyBlock projesi için Velocity daha mantıklı bir tercih. Modern sunucu ağları için geliştirilmiş olması, performans ve ölçeklenebilirlik açısından benim için önemli bir avantaj. FlameCord'un anti-bot özellikleri dikkat çekici olsa da güvenlik konusunda yalnızca proxy'ye güvenmek yerine iyi yapılandırılmış bir firewall ve güvenilir bir hosting altyapısı kullanmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden ben olsam Velocity tercih ederdim.

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 1

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl