Çözüldü Velocity luckperms de lobi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beatrix

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
2
Minecraft
Beatrix

Discord:

x

Velocity, Luckperms bağladım ancak oyun da rank rütbesindeyim misal hükümdar lobi cektigimde lobide bu rütbelerin hiç birini istemiyorum tab da itemadder olmadığı için sanırım boşluk olarak görünüyorum bunu sabit nası default yapıcağım.

Sorun Lobi geçtikleri zaman rank vip vb hepsini default gözüksün istiyorum. itemadder oraya yüklemediğim için tab da boşluk oluyor chat de %img_test% gibi

Sorun Lobi geçtikleri zaman rank vip vb hepsini default gözüksün istiyorum. itemadder oraya yüklemediğim için tab da boşluk oluyor chat de %img_test% gibi
Tab gruplandırması ve lpc gruplandırmasını lobide istediğiniz olacak şekilde ayarlayıp deneyin

Tab gruplandırması ve lpc gruplandırmasını lobide istediğiniz olacak şekilde ayarlayıp deneyin
hocam burda ne yapacağım tam olarak oyun modunda acemi rolüne geldiği zaman lobiye geçince acemi rolünde kalıyor MySQL bağlı olduğu lobiye geçince default o ayarlarda nası yapacağım.

hocam burda ne yapacağım tam olarak oyun modunda acemi rolüne geldiği zaman lobiye geçince acemi rolünde kalıyor MySQL bağlı olduğu lobiye geçince default o ayarlarda nası yapacağım.
Bir oyuncuya rütbeyi verirken aşağıdaki komut ile verin

lp user oyuncuismi parent add acemi server=oyunmodu

Böyle sadece o sunucuda çalışıyor olacak o rütbe olmazsa başka bir çözüm bakacağım.

Bir oyuncuya rütbeyi verirken aşağıdaki komut ile verin

lp user oyuncuismi parent add acemi server=oyunmodu

Böyle sadece o sunucuda çalışıyor olacak o rütbe olmazsa başka bir çözüm bakacağım.
öyle yaptım ancak rolü veriyor chatte hala oyuncu görünüyor lobi cekiyorum img acemi olarak görünüyor parent set olarak verince görünüyor. yani buda olmadı

luckperms ustunden verdiginiz prefix yetkilerini sadece belirli sunuculara verin yani itemsadderli rank prefix sadece oyun sunucusunda iken normal iasiz prefix lobide gozukecek, bunun icin luckperms editor ustunden context kismini duzenlemeniz gerekecek, benim klavyemin omrunu azaltmama gerek kalmadan luckperms gifli resimli detayli sekilde anlatiyor sayfayi trye cevirebilirsiniz de.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

öyle yaptım ancak rolü veriyor chatte hala oyuncu görünüyor lobi cekiyorum img acemi olarak görünüyor parent set olarak verince görünüyor. yani buda olmadı
oyuncunun üstündeki rankları silip tekrar denediniz dimi?

luckperms ustunden verdiginiz prefix yetkilerini sadece belirli sunuculara verin yani itemsadderli rank prefix sadece oyun sunucusunda iken normal iasiz prefix lobide gozukecek, bunun icin luckperms editor ustunden context kismini duzenlemeniz gerekecek, benim klavyemin omrunu azaltmama gerek kalmadan luckperms gifli resimli detayli sekilde anlatiyor sayfayi trye cevirebilirsiniz de.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
biraz inceledim hocam survivalin default rolünü ben lobiye mi bağlicağım yoksa survivale bağlayıp bi rol acıp lobiye ayrı rol mü bağlıyım? cakışma olur mu ekstra olarak group.default rolünü server=survival olarak ayarladım lobiye gittiğimde hala rol üstümde duruyor.

lp user <isim> parent add stray server=survival maantığı ile verdiğim zaman düzeldi sorun fix

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl