Bulundu Velocity /lobi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Laruneth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Laruneth

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
Laruneth

Discord:

l_runeth

Bence başlıktan anlatacağımın gayet net olduğunu düşünüyorum skyblock sunucumdan lobi ye geçmek için bir plugin veya skript var mı detaylı anlatırsanız sevinirim

Bence başlıktan anlatacağımın gayet net olduğunu düşünüyorum skyblock sunucumdan lobi ye geçmek için bir plugin veya skript var mı detaylı anlatırsanız sevinirim
MyCommand pluginini kullanabilirsin

detayları bu konuda bahsetmişler inceleyebilirsin

Mağlesef bunu denedim ama olmadı

Velocity kullanmasam başlığa yazmazdım sunucu sürümüm 1.18.2

Herhangi bir hata görünmüyor ama /lobi bile yok arkadaşın yukarıda gönderdiği komut nedense çalışmıyor belkide yanlış yapıyorumdur nasıl mycommand dan detaylı bir şekilde yaparım anlatırsanız çok iyi olur

Herhangi bir hata görünmüyor ama /lobi bile yok arkadaşın yukarıda gönderdiği komut nedense çalışmıyor belkide yanlış yapıyorumdur nasıl mycommand dan detaylı bir şekilde yaparım anlatırsanız çok iyi olur
şimdi velocityde lobiyi ne diye kaydettin mesela Lobby?

lobi olarak kaydettim

Skyblock sunucumda mycommand yüklü ama lobi sunucumda yüklü değil yüklemem mi lazım

Skyblock sunucumda mycommand yüklü ama lobi sunucumda yüklü değil yüklemem mi lazım
oyuncuların lobidende skyblock sunucusuna geçmesi için lobiyede yüklemen güzel birşey olabilir skyblock sunucusna gelirsekde

'lobi':
command: /lobi
type: BUNGEE_TP
server_name: lobi
permission-required: false

bunu mycommands klasoru içinde komutlarla ilgili klasordeki zaten tek olan yml içine yazabilrisin içindeki temizleyebilirsin o yml dosyasındaki ardından sunucuyu bi yeniden başlat /lobi yazınca aktarıcakdır seni lobiye

example.yml içindeki tüm herşeyi sildim ve sizin attığınız komutu oraya yapıştırdım sonra sunucuya restart attım lobi sunucumada mycommands kurdum ama olmadı /lobi komutu bile yok

example.yml içindeki tüm herşeyi sildim ve sizin attığınız komutu oraya yapıştırdım sonra sunucuya restart attım lobi sunucumada mycommands kurdum ama olmadı /lobi komutu bile yok
lobi komutu olması bişey değiştirmez siz /lobi yazınca aktarıyorsa o lobi komutu görünümünü düzeltiriz çalışması lazım şuanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl