ikincielkralliklariseth
MyCommand pluginini kullanabilirsinBence başlıktan anlatacağımın gayet net olduğunu düşünüyorum skyblock sunucumdan lobi ye geçmek için bir plugin veya skript var mı detaylı anlatırsanız sevinirim
'lobi':
command: /lobi
type: BUNGEE_TP
server_name: Lobi
permission-required: false
ikincielkralliklariseth
şimdi velocityde lobiyi ne diye kaydettin mesela Lobby?Herhangi bir hata görünmüyor ama /lobi bile yok arkadaşın yukarıda gönderdiği komut nedense çalışmıyor belkide yanlış yapıyorumdur nasıl mycommand dan detaylı bir şekilde yaparım anlatırsanız çok iyi olur
ikincielkralliklariseth
oyuncuların lobidende skyblock sunucusuna geçmesi için lobiyede yüklemen güzel birşey olabilir skyblock sunucusna gelirsekdeSkyblock sunucumda mycommand yüklü ama lobi sunucumda yüklü değil yüklemem mi lazım
ikincielkralliklariseth
lobi komutu olması bişey değiştirmez siz /lobi yazınca aktarıyorsa o lobi komutu görünümünü düzeltiriz çalışması lazım şuandaexample.yml içindeki tüm herşeyi sildim ve sizin attığınız komutu oraya yapıştırdım sonra sunucuya restart attım lobi sunucumada mycommands kurdum ama olmadı /lobi komutu bile yok
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!