Çözüldü Velocity Lobi Skin Gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

olyi

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
9
Minecraft
oly
Merhabalar. Velocity, lobi ve ana sunucu dosyalarım mevcut. Velocity'e limboauth ve skinresteror kurdum burada giriş yapınca lobiye aktarıyor. Fakat giriş yapan kişinin skinini göstermiyor standart bir skin gösteriyor. Ana sunucuya geçince skin geliyor veya lobiye giriş yapıp oyundan çıkıp tekrar girdiğimde de oyuncunun skini geliyor. Bunu en başından beri nasıl sağlarım sürekli olarak gözükmesini

Şöyle bir şey keşfettim, 1.20.1 sürümüyle girince bu olayı yaşıyorum, Ama 1.21.4 ile girdiğim zaman sunucuya velocity'de login yaptıktan sonra lobiye aktarırken skinim geliyor.

Diğer sunuculara da SkinsRestorer eklentisini yüklediniz mi?

Lobi sunucusunda mevcut mu?

Hayır yüklemedim. Sadece velocity de mevcut fakat dediğim gibi böyle olmasına rağmen lobide gözükmüyor fakat anasunucuya bağlanınca gözüküyor. Ve sunucudan çıkıp tekrar yaptığımda da gözüküyor.

Sürekli gösterilmesini istiyorsanız veya herhangi bir sorun olmasın istiyorsanız tüm sunuculara eklentiyi yüklemenizi tavsiye ediyorum.

Tüm sunuculara şimdi yükleyip test ettim fakat yine aynı skin gelmiyor. Dediklerimi yaptıktan sonra geliyor.

Bir kaç tane daha sunucuya girdim onlarda'da aynı problem var acaba limbo kullanan sunucuların geneli mi bu şekilde işleyişi vesaire?

online-mode ile kaynaklı bir durum olabilir. Sunucularınızdaki hem Velocity ayarı hem de sunucu ayarı için online-mode ayarındaki değerleri false yapın.

Online ayarlarının hepsini false yaptım ama durum devam ediyor. Bungeecord kullananlarda vesaire böyle bir sorun yok çünkü onlar direkt olarak lobiden giriş yapıyor o aşamada zaten onlarda yükleniyor ama en stabili de velocity gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl