Çözüldü velocity limboauth limboapi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NokiaWorldGame

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
Merhabalar

Discord:

pedo_steve

hobi olarak minecfraft sunucusu kurmak istiyordum daha önce bungeecord dan velocity ye gecmemi önerdiler ve bu da sunucu seviyesini gözle görülür şekilde arttırıyordu neyse asıl olaya geleyim simdi veelocitynin 3.3.0 sürümünü kullanıyordum limbo auth ve limbo api ile uyumluydu fakat bu sefer en fazla 1.21.1 sürümü girebiliyordu sunucuyu bitirdim simdi ise bütün sürümlerin girebilmesi icin velocity sürümünü 3.4.0 yaptım(eger yardımcı olucak ise 3.5.0 yapabilirim) bu sefer limboapi sürümü yetersiz diyor fakat limboapinin son sürümü olan 1.1.26yı kullanıyorum bu da yetersiz diyor konsol hatamı da atıyorum
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ilgilenirseniz sevinirim sunucu ilerlemesi suan durmuş durumda desteklerinizi bekliyorum. şimdiden teşekürler anlatamadıgım bir yer varsa sorabilirsiniz

şimdi birbiriyle uyumlu sürümleri buldum limboauth 1.1.14 limboapi 1.1.27 snapshoot velocity 3.4.0 ama oyunda kayıt ol giris yap yaptıktan sonra baglantı kesildi diyor ve oyundan atıyor konsol hatası:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

şimdi birbiriyle uyumlu sürümleri buldum limboauth 1.1.14 limboapi 1.1.27 snapshoot velocity 3.4.0 ama oyunda kayıt ol giris yap yaptıktan sonra baglantı kesildi diyor ve oyundan atıyor konsol hatası:
hata limboauth ile velocity 3 4 0 uyumsuzluğundan kaynaklanıyor gibi görünüyor oyuncu giriş yapınca limboauth velocity içinde artık bulunmayan bir metodu çağırmaya çalışıyor ve bu yüzden bağlantı kesiliyor büyük ihtimalle ya velocity 3 3 0a dönmen ya da velocity 3 4 0 ile uyumlu daha güncel limboauth limboapi sürümlerini bulman gerekiyor

3.3.0ı denedigim zaman
hata limboauth ile velocity 3 4 0 uyumsuzluğundan kaynaklanıyor gibi görünüyor oyuncu giriş yapınca limboauth velocity içinde artık bulunmayan bir metodu çağırmaya çalışıyor ve bu yüzden bağlantı kesiliyor büyük ihtimalle ya velocity 3 3 0a dönmen ya da velocity 3 4 0 ile uyumlu daha güncel limboauth limboapi sürümlerini bulman gerekiyor
limboapi sürümü bu sefer fazla oluyor 3.5.0 denedigim zaman limboauth sürümü uymuyor yani benim velocityi 3.4.0da kullanmam lazım fakat bu seferde dedigin gibi limbo auth sıkıntı cıkarıyor yani eski seklinde kullansam(3.3.0velocity, 1.1.14 limboauth, 1.1.26 limboapi) bu seferde suncuya en fazla 1.21.1 sürümündeki kullanıcılar girebilior ve bazı oyun modlarım oldugu sürümde (1.21.8) daha iyi çalışıyıor önerin ne ne yapmalıyım?

limbo auth yerine authme kullanmanı tavsiye ederim hocam iyi forumlar

limbo auth yerine authme kullanmanı tavsiye ederim hocam iyi forumlar
limboauth ın chapcha koruması olsun extra ram tüketmemesi falan hoşuma gidiyor ve bazı sebeplerden authmeyi bıraktım bana bu konuda yardımcı olmanız lazım bi yandan deniyorum bir yandan destek bekliyorum ve velocitye viaversion kurunca da oyuna girerken ekranda bi hata verior bana bi sekil yardım lazım yapanlar nasıl yapıyor

Merhaba kendi sunucumda kullandığım limboauth ve limboapi eklentileri var kendim ilgili sürüme forklamıştım yaklaşık 1-2 saate virüstotal bağlantısıyla birlikte ileteceğim.

Merhaba kendi sunucumda kullandığım limboauth ve limboapi eklentileri var kendim ilgili sürüme forklamıştım yaklaşık 1-2 saate virüstotal bağlantısıyla birlikte ileteceğim.
cok iyi olur beklemedeyim

keyubu kullanmaktayım

Lİmbo yerine authme tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl