djtvyutube
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- djtvyutube
Discord:
djtvyutube
djtvyutube
djtvyutube
link varmı benim bulduğum sadece buLimboauth öneriyorum.
djtvyutube
hata veriyorLinkten indirebilirsiniz, ek olarak eklentinin çalışması için kendi eklentisine ihtiyacı var. Linkleri aşağıya bıraktım.
Eklentinin kendisi
Çalışması için kurulu olması gereken APIDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

benjamin17
djtvyutube
sunucuya tek ip ile aldığım için güvenlik açısından autme sunucya o ip üzerinden girenleri gösteriyor o çok kötü oluyor çözdüm pluginin yapımcısıyla 2 3 günlük bir mülakaşa içerisindeydim pluginin o hatasını düzelttik en son sürümü indirmeniz lazım hatayı almamak içinMerhabalar
Authme plugini velocity desteği gözükmese bile velocity desteği vardır sorunsuz kullanabilirsiniz.

benjamin17
Hocam authme ile ilgili tam olarak ne olduğunu anlamadım biraz daha açıklayıcı yazarsanız sevinirim.sunucuya tek ip ile aldığım için güvenlik açısından autme sunucya o ip üzerinden girenleri gösteriyor o çok kötü oluyor çözdüm pluginin yapımcısıyla 2 3 günlük bir mülakaşa içerisindeydim pluginin o hatasını düzelttik en son sürümü indirmeniz lazım hatayı almamak için
LimboAuth un linki »
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
LimboAPI nin linki »
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!