Çözüldü Velocity "Dahili Bir Hata Meydana Geldi" sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akatrox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.546
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akatrox

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
33
Merhaba Velocity kullanıyorum son sürüm oyuncular sunucumdan atılıp duruyor Velocity konsolda dahili bir hata meydana geldi hatasıyla beraber aynı anda 4 - 5 kişinin atıldığı oluyor bunun çözümü nedir?

Merhaba Velocity kullanıyorum son sürüm oyuncular sunucumdan atılıp duruyor Velocity konsolda dahili bir hata meydana geldi hatasıyla beraber aynı anda 4 - 5 kişinin atıldığı oluyor bunun çözümü nedir?
Log dosyasını atabilirmisiniz acaba ?

Log dosyasını atabilirmisiniz acaba ?

Konsolda sadece bunlar dönüyor hocam, başka hiç bir hata yok

Kod:
[22:06:55] [Netty NIO Worker #1/ERROR] [com.velocitypowered.proxy.connection.MinecraftConnection]: [connected player] Hasancann72 (/): exception encountered in com.velocitypowered.proxy.connection.client.ClientPlaySessionHandler@3e57f8cc
java.net.SocketException: Connection reset
    at sun.nio.ch.SocketChannelImpl.throwConnectionReset(SocketChannelImpl.java:394) ~[?:?]
    at sun.nio.ch.SocketChannelImpl.read(SocketChannelImpl.java:426) ~[?:?]
    at io.netty.buffer.PooledByteBuf.setBytes(PooledByteBuf.java:254) ~[Velocity.jar:3.2.0-SNAPSHOT (git-07a525be-b296)]
    at io.netty.buffer.AbstractByteBuf.writeBytes(AbstractByteBuf.java:1132) ~[Velocity.jar:3.2.0-SNAPSHOT (git-07a525be-b296)]
    at io.netty.channel.socket.nio.NioSocketChannel.doReadBytes(NioSocketChannel.java:357) ~[Velocity.jar:3.2.0-SNAPSHOT (git-07a525be-b296)]
    at io.netty.channel.nio.AbstractNioByteChannel$NioByteUnsafe.read(AbstractNioByteChannel.java:151) ~[Velocity.jar:3.2.0-SNAPSHOT (git-07a525be-b296)]
    at io.netty.channel.nio.NioEventLoop.processSelectedKey(NioEventLoop.java:788) ~[Velocity.jar:3.2.0-SNAPSHOT (git-07a525be-b296)]
    at io.netty.channel.nio.NioEventLoop.processSelectedKeysOptimized(NioEventLoop.java:724) ~[Velocity.jar:3.2.0-SNAPSHOT (git-07a525be-b296)]
    at io.netty.channel.nio.NioEventLoop.processSelectedKeys(NioEventLoop.java:650) ~[Velocity.jar:3.2.0-SNAPSHOT (git-07a525be-b296)]
    at io.netty.channel.nio.NioEventLoop.run(NioEventLoop.java:562) ~[Velocity.jar:3.2.0-SNAPSHOT (git-07a525be-b296)]
    at io.netty.util.concurrent.SingleThreadEventExecutor$4.run(SingleThreadEventExecutor.java:997) ~[Velocity.jar:3.2.0-SNAPSHOT (git-07a525be-b296)]
    at io.netty.util.internal.ThreadExecutorMap$2.run(ThreadExecutorMap.java:74) ~[Velocity.jar:3.2.0-SNAPSHOT (git-07a525be-b296)]
    at io.netty.util.concurrent.FastThreadLocalRunnable.run(FastThreadLocalRunnable.java:30) ~[Velocity.jar:3.2.0-SNAPSHOT (git-07a525be-b296)]
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:840) [?:?]
[22:06:55] [Netty NIO Worker #1/INFO] [com.velocitypowered.proxy.connection.MinecraftConnection]: [server connection] Hasancann72 -> boxpvp has disconnected

Çakışan Bir Plugin Dosyası Vardır Belki Göz Attmışmıyydınız Yada Sürümle Alakalı Ufak Bir Hatada Olabilir

Çakışan Bir Plugin Dosyası Vardır Belki Göz Attmışmıyydınız Yada Sürümle Alakalı Ufak Bir Hatada Olabilir
Limbo dahil tüm eklentilerin hepsini silip denedim Velocity'de bulunan yinede atılıyor. Velocity kaynaklı bir sorun mu başka bişey mi henüz hala çözebilmiş değilim.

Alınan bu hata genellikle sunucunun bağlantıyı sıfırlaması sonucu oluşur ya da sunucunun yüksek yüke maruz kalmasıyla da gerçekleşebilir.Sunucunuzun yeterli bellek, işlemci ve depolama alanına sahip olup olmadığını kontrol edin. Eğer sunucunuz yetersiz bellek, işlemci ve depolama alanına sahipse oyuncularınızın atılmasına neden olabilir.Java sürümünüzü kontrol edin.

Eğer bunlar yetersiz gelirse velocity sürümünüzü düşürüp deneyin.

Limbo dahil tüm eklentilerin hepsini silip denedim Velocity'de bulunan yinede atılıyor. Velocity kaynaklı bir sorun mu başka bişey mi henüz hala çözebilmiş değilim.
Tek Çarede Şuanlık VeloCity Kaynaklı Diye Düşündüm Eğer VeloCity İse Sıkıntı Sürümlerle Alakalı Olabilir Başka Neyden Olabilir Aklıma Gelmedi Yani Umarım Çok Sıkıntılı Bir Şey Değilde Hall Olur Çabucak

Alınan bu hata genellikle sunucunun bağlantıyı sıfırlaması sonucu oluşur ya da sunucunun yüksek yüke maruz kalmasıyla da gerçekleşebilir.Sunucunuzun yeterli bellek, işlemci ve depolama alanına sahip olup olmadığını kontrol edin. Eğer sunucunuz yetersiz bellek, işlemci ve depolama alanına sahipse oyuncularınızın atılmasına neden olabilir.Java sürümünüzü kontrol edin.

Eğer bunlar yetersiz gelirse velocity sürümünüzü düşürüp deneyin.

Sürüm düşürmeyi denedim fakat yinede çözüm alamadım. Cihaz özelliklerim yeterli hatta 2 gb ram boşta bile.

Tek Çarede Şuanlık VeloCity Kaynaklı Diye Düşündüm Eğer VeloCity İse Sıkıntı Sürümlerle Alakalı Olabilir Başka Neyden Olabilir Aklıma Gelmedi Yani Umarım Çok Sıkıntılı Bir Şey Değilde Hall Olur Çabucak

Velocity yerine xCord geçmeyi düşünüyorum şuan bakalım umarım ondada böyle bir problem karşıma çıkmaz.

Umarım Çıkartmaz Ya Durduk Yere Başınıza İş Açılmasın Tekrardan

Umarım Çıkartmaz Ya Durduk Yere Başınıza İş Açılmasın Tekrardan
Atılma sorunu düzeldi sanırım şuan atılmayla alakalı oyunculardan şikayet almadım fakat bu seferde Geyser uyumsuzluk çıkarıyor ücretli forklara destekleri yokmuş sanırım anlamadım bazı oyuncular bağlanıyor bazıları bağlanamıyor :/

Haydaa Her Yerden Firikik Vericekkse Sıkıntı Biri Oluyor Biri Olmuyor Vallaha Sorun Neyse Çabucak Hall Olması Lazım Oyuncu Sayısı Eksiye İnmesin Oyuncu Kaybı Yaşanmasın Durduk Yere Sunucuyu Kötü Etkiler

Haydaa Her Yerden Firikik Vericekkse Sıkıntı Biri Oluyor Biri Olmuyor Vallaha Sorun Neyse Çabucak Hall Olması Lazım Oyuncu Sayısı Eksiye İnmesin Oyuncu Kaybı Yaşanmasın Durduk Yere Sunucuyu Kötü Etkiler
Eklenti sahibiyle iletişime geçtim cevap bekliyorum bakalım umarım çözülür çünkü bedrocktan kimse giremiyor şuan evet oyuncu kaybı yaşıyorum ve oyuncuların bir kısmı bedrock onlarda giremiyor

Eklenti sahibiyle iletişime geçtim cevap bekliyorum bakalım umarım çözülür çünkü bedrocktan kimse giremiyor şuan evet oyuncu kaybı yaşıyorum ve oyuncuların bir kısmı bedrock onlarda giremiyor
3 4 Oyuncu Olsa Bile O Oyuncuların Oynama Zevki Durduk Yere Kaçmasın Her Oyuncunun Ayrı Bir Yeri Var Sunucunun Ayakta Durması İçin Sabit Bir Oyuncu Sayısı Ve Kitle Lazım Buda Giderse Kaybolursa Sunucu Olumsuz Bir Şekilde Etkilenir Verdiğiniz Emeğin Karşılığını Alamassınınız Allah Korusun

3 4 Oyuncu Olsa Bile O Oyuncuların Oynama Zevki Durduk Yere Kaçmasın Her Oyuncunun Ayrı Bir Yeri Var Sunucunun Ayakta Durması İçin Sabit Bir Oyuncu Sayısı Ve Kitle Lazım Buda Giderse Kaybolursa Sunucu Olumsuz Bir Şekilde Etkilenir Verdiğiniz Emeğin Karşılığını Alamassınınız Allah Korusun
Çok teşekkür ederim yorumunuz için tabiki 1 oyuncu bile olsa bizim için çok önemli ve bugün çözüme kavuşturduk artık atılma veya bedrockla ilgili problem yok ortadan kalktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl