Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bug varsa zaten bunlar github vb. platformlardan eklenti yapımcılarına bildiriliyor ve onlar da bu bugları kapatmak için güncellemeler yapıyorlar. İstersen güncellemeleri takip edip son sürümleri düzenli olarak kurabilirsin.
Bunun dışında genelde eklenti bazlı sorunlar meydana gelebiliyor. Bu konuda seçtiğin eklentilere, eklentilerin işleyiş şekline ve yetkilerine dikkat etmelisin.
Bu konuda bir örnek:
Varsayalım ki sunucular arası geçiş için bir komut var örn:/server a
Bu komutu giriş yapmadan ve yetki istemeden kullanabilir bir durumda tutarsan eğer bir kişi senin OP hesabına giriş yaparak bu komutla sunucuna giriş yapabilir.
birgün sunucu açarsan grief yedikçe öğreniceksin tek tek nasıl kapatacağını. bende bilmiyordum şuan piri olmuş durumdayım. bug bulurlar şu olur bu olur diye de korkma. karşılaşacağın her hata seni daha da bilgilendiricek.
birgün sunucu açarsan grief yedikçe öğreniceksin tek tek nasıl kapatacağını. bende bilmiyordum şuan piri olmuş durumdayım. bug bulurlar şu olur bu olur diye de korkma. karşılaşacağın her hata seni daha da bilgilendiricek.
Konu bu değil ki? Sadece belli başlı açıklar var mı diye merak ettim. Hatalarla karşılaşarak öğreneceğim diye her türlü hatayı açık bırakmak mantıklı değil