Velocity Bugları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BuraG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 267
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BuraG

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Merhaba yeni açılan bir velocity ne tür bugları içerir sizce Bildikleriniz var mı ve nasıl kapatılıyor söyleyebilir misiniz

Merhaba yeni açılan bir velocity ne tür bugları içerir sizce Bildikleriniz var mı ve nasıl kapatılıyor söyleyebilir misiniz
Bug varsa zaten bunlar github vb. platformlardan eklenti yapımcılarına bildiriliyor ve onlar da bu bugları kapatmak için güncellemeler yapıyorlar. İstersen güncellemeleri takip edip son sürümleri düzenli olarak kurabilirsin.

Bunun dışında genelde eklenti bazlı sorunlar meydana gelebiliyor. Bu konuda seçtiğin eklentilere, eklentilerin işleyiş şekline ve yetkilerine dikkat etmelisin.

Bu konuda bir örnek:
Varsayalım ki sunucular arası geçiş için bir komut var örn:/server a

Bu komutu giriş yapmadan ve yetki istemeden kullanabilir bir durumda tutarsan eğer bir kişi senin OP hesabına giriş yaparak bu komutla sunucuna giriş yapabilir.

Bu yüzdende dediklerime dikkat etmelisin.

birgün sunucu açarsan grief yedikçe öğreniceksin tek tek nasıl kapatacağını. bende bilmiyordum şuan piri olmuş durumdayım. bug bulurlar şu olur bu olur diye de korkma. karşılaşacağın her hata seni daha da bilgilendiricek.

birgün sunucu açarsan grief yedikçe öğreniceksin tek tek nasıl kapatacağını. bende bilmiyordum şuan piri olmuş durumdayım. bug bulurlar şu olur bu olur diye de korkma. karşılaşacağın her hata seni daha da bilgilendiricek.
Konu bu değil ki? Sadece belli başlı açıklar var mı diye merak ettim. Hatalarla karşılaşarak öğreneceğim diye her türlü hatayı açık bırakmak mantıklı değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl