Çözüldü velocity black ip yan hesap sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmirLord54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 245
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmirLord54

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
EmirLord54

Discord:

Emirbabo1

lütfen yardımcı olun

Configde gördüğüm kadarı ile

Kod:
Your IP address is blacklisted!
Contact us with your analyze ID: gWYf4b

büyük ihtimalle kullandığınız firewalldan kaynaklanıyor olabilir firewall ayarlarınızı düzenleyip denermisiniz?

onu nasıl düzenlicez

tm de orda ne yapacağız adım adım anlatırsanız çok makbule olur

Firewall ayarları windowsun kendisinde bulunuyor arama yerine firewall yazarsanız çıkar
kardeşim onu nasıl yapacağız adım adım anlatırsan sevinirm zaten ana hesabtan girebiliyom yan hesaptnan giremiyom

kardeşim onu nasıl yapacağız adım adım anlatırsan sevinirm zaten ana hesabtan girebiliyom yan hesaptnan giremiyom
Windows + R yapıp control yazarsanız denetim masasına erişeceksiniz. Oradan firewall ayarlarına göz atabilirsiniz. Ekstradan eğer bir antibot eklentisi kullanıyorsanız söyleyiniz.

başka a hata verdi
Minecraft 9.09.2025 08_21_01.webp

attığın loga göre lobiye bağlamamışsın yaptığın velocity ip adresini kontrol et veya port veya forwading secret key i lobinin configinin içinde o paper-global.yml dosyasından velocityi aktif edip forwadrin secret keyi açmanız lazım 2. hatada ise

player-info-forwarding-mode = "modern"
forwarding-secret-file = "forwarding.secret"
proxy-protocol: false # (Velocity’de de kapalıysa)

veya anti bot eklentisini kontrol edin.

daha fazla yardım isterseniz beni dc den ekleyin ekran açıp göstereyim hocam.

beyler tamam sorun çözüldü ben antibot un ismini an yapmışım yani değiştirmişim şimdi fark ettim sildim oldu teşşekürler hepinize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl