Çözüldü Velocity Authme Authdan Önce /hub kullanılması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

volafurkan

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
volafurkan31

Discord:

volafurkannnn

Merhaba, cakmalobide auth sırasında /server kullanılmasını lpv ile kapattım ancak şimdi authdan önce /hub ve /lobby ile auth geçilebiliyor AuthMeVelocity kullandım /hub ve /lobby kullanmamı engelledi ancak loginden sonra aktarılacak olarak belirlediğim sunucuya aktarmadı ondan dolayı authmevelocityi sildim amacım loginden sonra skript kullanarak /hub ile lobiye aktarılması giriş yapılmadan /hub /lobby kullanılmaması yardımcı olurmusunuz.

Authme cakmalobi tarafında configden login sonrası aktarmayı ayarladım loginden sonra kendi aktarıyor fakat /hub /lobby hala giriş yapılmasa bile kullanılıyor velocity kısmına authmevelocity attıgımda ise authme bu sefer lobiye aktarmıyor authmevelocity plugini ile de aktarılamıyor /hub /lobby komutlarını cakmalobide nasıl kapatabilirim

Son düzenleme:
Authmevelocity-proxy yi velocity ye atın çakmalobi de authmevelocity-paper olacak ve authmereloaded olacak velocity den authmevelocity ayarını yaparsanız tüm açıklar kapanır

AuthMeVelocity pluginini kur fix​

Authmevelocity-proxy yi velocity ye atın çakmalobi de authmevelocity-paper olacak ve authmereloaded olacak velocity den authmevelocity ayarını yaparsanız tüm açıklar kapanır
authmevelocity ayarı derken biraz daha açıklayabilir misiniz?

spigot kullanıyorum

Merhaba, AuthMe kullanmak zorunda mısınız? LimboAuth daha işlevsel gözüküyor.

Zorunlu değil ama authme en tercih edileni neredeyse tüm sunucular authme kullanıyor zaten
Kullanan sunucular AuthMe'yi cakmalobide kullanmakta. Limbo auth kurarsanız yardımcı olabilirim.

Kullanan sunucular AuthMe'yi cakmalobide kullanmakta. Limbo auth kurarsanız yardımcı olabilirim.
Adam zaten çakmalobi yapıyor o yüzden authme kullanıyor doğru diyorsunuz proxy li bir sunucu olmasaydı limboauth da kullanabilirdi tercih meselesi.

Adam zaten çakmalobi yapıyor o yüzden authme kullanıyor doğru diyorsunuz proxy li bir sunucu olmasaydı limboauth da kullanabilirdi tercih meselesi.
Anladım, cakmalobi kullanan fazla kalmadı. Authme biraz daha etkisiz kalıyor fikrimce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl