Paylaşım Velet'den Ezhel'e Videolu Respect #freeEzhel [3. şahıslar hakkında hakaret içeriyor]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ThanatosUltio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.503
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VİDEO BENİM DEĞİLDİR

#freezhel

Bir T-Rap dinleyicisi olarak sisteme karşı düşüncelerim;
Kurtlar Vadisi izleyip cinayet işlemediysek,
Saçma evlilik programlarıyla evlenmediysek,
Bir T-Rap'te "Esrar" geçti diede cash olmayız.
#freezhel

Bir T-Rap dinleyicisi olarak sisteme karşı düşüncelerim;
Kurtlar Vadisi izleyip cinayet işlemediysek,
Saçma evlilik programlarıyla evlenmediysek,
Bir T-Rap'te "Esrar" geçti diede cash olmayız.
#freezhel
1) Contra - Ters yön'e telif atıldı 2)Ezhel içeri alındı 3)Yakında Velet'de içeri alınır

a*r*dının partisine geçersiz oy attığımın çocukları rapi bitiremiyeceksiniz

Sonuna kadar sana katılıyorum bro

#freezhel

1) Contra - Ters yön'e telif atıldı 2)Ezhel içeri alındı 3)Yakında Velet'de içeri alınır

#freezhel
Contra - Tanımsız kaldırıldı...
Her geçen gün Milletce acınacak hal alıyoruz, Sanata saygı duymayan bir ülke :/
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

#freezhel
Ne yaparlarsa yapsınlar bu Ülke diğer Ülkelere göre her zaman 3-0 geride olucaktır, Eğitim sistemi desek zaten leş Teknoloji desek daha yeni yeni...

Öncelikle bu konuda resmi bir açıklama olmadığı için bence ne Ezhel'i savunmak ne de (3.şahısları savunmak) yanlış olur. Ancak müzik özgür bir alandır ve özgür bir şekilde düşünceler ifade edilmelidir. Ha Ezhel'in çok bir şey anlattığını düşünmüyorum şarkılarında hatta trash kitlesinden nefret bile ediyor olabilirim. Son Jahrein - T-Rap kavgalarından sonra Türkçe Rap'e olan saygım çok düştü çünkü Jahrein'in yaptığı yapıcı bir eleştiri ye ''Şişko, Oturduğu yerden eleştiriyor, Annesine hakaretler, Sevgilisine hakaretler.'' Çok yapıcı eleştiriler değil bence. Ancak Ezhel savunulabilir çünkü müzik için her şey mübahtır. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.

Maestro veya Şam gibi mcler içeri alınmış değil. Konu Velet'e gelene kadar çoook uzun zaman geçer.

Öncelikle bu konuda resmi bir açıklama olmadığı için bence ne Ezhel'i savunmak ne de (3.şahısları savunmak) yanlış olur. Ancak müzik özgür bir alandır ve özgür bir şekilde düşünceler ifade edilmelidir. Ha Ezhel'in çok bir şey anlattığını düşünmüyorum şarkılarında hatta trash kitlesinden nefret bile ediyor olabilirim. Son Jahrein - T-Rap kavgalarından sonra Türkçe Rap'e olan saygım çok düştü çünkü Jahrein'in yaptığı yapıcı bir eleştiri ye ''Şişko, Oturduğu yerden eleştiriyor, Annesine hakaretler, Sevgilisine hakaretler.'' Çok yapıcı eleştiriler değil bence. Ancak Ezhel savunulabilir çünkü müzik için her şey mübahtır. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.
Aslında bende Ezhel dinleyen birisi değilim genellikle NO.1 - Contra fakat sonuç sanata saygısızlık ise karşı çıkarız, Neden saygısızlık Heijan gibi kişilerin "Bonzai Bom" şarkısı ile içeri alınmazken Ezhel'in sadece bir "Esrar" demesiyle içeri alınması... Durum vahim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Gayet net açıklamışsınız. Katılıyorum +1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl