LastBulletBender
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- lastbulletbender
Discord:
Veyselcan Kılınç#0001
Veyselcan Kılınç#0001
Veldorya satış takımı kapatıldı. Oculeth üzerinden destek talebi açarsanız veya "leblach"'a arkadaşlık isteği atıp dekontunuzu iletirseniz ürün verirler.Merhabalar , ben yaklaşık 3 ay önce Veldorya.com sitesinden Towny 1.16.5 almıştım. Fakat şimdilerde indirmek istediğim zaman ne Discord sunucularına ulaşabiliyorum ne de Websitesine girebiliyorum. Veldorya'ya ne oldu?
Teslimatta sanırım onlarındı geliştirme falan yapılacak mı veya pluginlerin de mi satışı kapandı?Veldorya satış takımı kapatıldı. Oculeth üzerinden destek talebi açarsanız veya "leblach"'a arkadaşlık isteği atıp dekontunuzu iletirseniz ürün verirler.
archuleusdev#1650
Veyselcan Kılınç#0001
Selam, arkadaşlığımı kabul etmiyor. Nasıl iletişim kurabilirim? (Dekont atacağım)Ben blach le konuşuyorum.
dmden yaz banaSelam, arkadaşlığımı kabul etmiyor. Nasıl iletişim kurabilirim? (Dekont atacağım)
Shafuq
Affedersin sizin takımı kapatmanızdan ötürü müşterileriniz neden sorumlu tutuluyor? Beni tanıyorsun az buz senden destek almadım ki yaklaşık 5 tane paketini de almış biriyim, ve bunlar gökten duayla inmiyor ter akıtarak kazandığımız parayla aldığımız ürünler. He dersin ki 300-500 tl fark etmez hak hukuk bilen bir insan buraya böyle bir metin bırakmaz. Siz sorumlusunuz vs. Ben parasını vermişim ve ürüne erişemiyorum böyle bir adaletsizlik saçmalık mı var? Soruyorum sana empati yapsana biraz, madem takımı kapattın git müşterilerin için bi dc aç orada dekont paylaşanlar için paketleri paylaş bu kadar basit bir şeyi yapamıyorsan bu takımı en baştan kurman hataydı. Sana karşı saygı duyuyor ve adını lekeleyen konuları saçma buluyordum lakin bu yazdıkların seni gözümde bitirdi. Kim dediyse haklıymış sizle iş olmaz saygılar.Takım yaklaşık 5 ay önce kapandı, sitesi de yaklaşık 2 ay önce müşterilerin paketlerini son kez indirebilmesi adına 3 ay açık kaldı bunun dışında hala indirmediyseniz sizin sorumluluğunuzdadır bunun için duyuru atıldı vb. şeyler yazıldı kontrol etmeliydiniz. Neyse ki bugün veya yarın site güncellenecek o zaman paketi indirmek için bir yol bulacaksınız.
cossaw1453
benim arkadaşta var atsın o sanaYasaklandığını fark ettim gayet de normal, kimseye sataşmayı sevmem ama düpedüz dolandırıcıdan farkı kalmamış.
Shafuq
3 kuruşluk paketlerine ihtiyacım yok ki zaten önceki paket yedekleri bilgisayarımda bulunuyor, ben sadece bu beyefendinin yazdığı şeye koptum yoksa zerre kanar mühim değil. Yine de teşekkür ederim.benim arkadaşta var atsın o sana
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!