Çözüldü VeldoryaDiscord Hata

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alfredo'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 358
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alfredo'

aynen kardeşim aras kargo, aç kapıyı
Elmaslar
118

Discord:

berqtcann

Merhaba, /eşle komutunu kullandıktan sonra ödülleri veriyor fakat bir hata alıyorum. Logs dosyasının linkini koydum.
Anlayan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Kod:
java.lang.IllegalArgumentException: Role may not be null

Hatasını veriyor, VeldoryaDiscord eklentisini daha önce hiç deneyimlemedim fakat büyük ihtimalle eşle komutu hem sunucu içi ödülleri veriyor hem de discord üzerinden VIP rolü veriyor. Eğer bu şekilde ise discord üzerinden verilecek rolü bulamamış olabilir.

Eğer bu sorununuzu çözmeye yardımcı olmadıysa, tam günlüğünüzü(log) atmanızı rica edeceğim.

Kod:
java.lang.IllegalArgumentException: Role may not be null

Hatasını veriyor, VeldoryaDiscord eklentisini daha önce hiç deneyimlemedim fakat büyük ihtimalle eşle komutu hem sunucu içi ödülleri veriyor hem de discord üzerinden VIP rolü veriyor. Eğer bu şekilde ise discord üzerinden verilecek rolü bulamamış olabilir.

Eğer bu sorununuzu çözmeye yardımcı olmadıysa, tam günlüğünüzü(log) atmanızı rica edeceğim.
Onu da denedim fakat yine olmadı. Günlük log linkini koydum.

Merhaba,

Rol ID'sini doğru girdiğinizden emin olun, yine olmuyorsa botun rolünü verilecek rolün üzerine taşımayı deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl