Bulundu Veldorya teslimat pluginini nerden bulabilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TD46AT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 370
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TD46AT

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
TDAT

Discord:

Dark Lord

Merhaba birkaç gündür arıyorum hostabile devredilmiş diye gördüm veldorya teslimatı nerde bulabilirim

Merhaba birkaç gündür arıyorum hostabile devredilmiş diye gördüm veldorya teslimatı nerde bulabilirim
Kullanmanızı Tavsiye Etmem Sonuçta Çok Eski Bir plugin Altarnatif Olarak Düşük Bi Ücretle Güncelleme Alan Plugin Alabilirsiniz

Kullanmanızı Tavsiye Etmem Sonuçta Çok Eski Bir plugin Altarnatif Olarak Düşük Bi Ücretle Güncelleme Alan Plugin Alabilirsiniz
Winrarla açıp plugin.yml den sadece api versiyonu güncellenerek kullanılabilir o dediğiniz satıcıda aynısını yapıyor zaten

Winrarla açıp plugin.yml den sadece api versiyonu güncellenerek kullanılabilir o dediğiniz satıcıda aynısını yapıyor zaten
hostabil tarafından Veldoryanın güncellendiğini sanmıyorum alıp kendin güncellersen orasını bilemem :)

Hostabil yalnızca mevcut Veldorya ürünlerini dağıtmakta. Herhangi bir güncelleme şu an için almamaktadır.

Api versiyonunu güncelleyince sence plugindeki sorunlar düzeliyor mu, neden bilmeden konuşuyorsun

Niye herkes mesajları eksik okuyor yada anlamak istemiyor?
plugin.yml den plugini güncelleyemez kaynak kodunun decompile edilmesi lazım veya bytecode editorle değiştirilmesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl