Veldorya Discord Sunucusu Kapatıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deleted User 151229
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.993
D

Deleted User 151229

Ziyaretçi
12.01.2023 tarihinde, 19.41 saatinde durduk yere Discord hesabım kapandı ve ardından hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda hesabımın devre dışı bırakıldığını gördüm. Ardından mailime baktığımda hesabımın Hile, Crack vb. şeylerin satışının yapıldığı bir sunucuya katılmamdan dolayı devre dışı bırakıldığını gördüm. Fakat öyle bir sunucuya katılmadım. Ardından arkadaşlarıma yazdığımdaysa Veldorya Discord sunucusunun da kapandığını fakat diğer bir projemin olduğu sunucunun kapanmadığını öğrendim. Bu durumda birisi Veldorya'nın Discord sunucusunu şikayet etmiş olabileceğini düşündüm, ki yüksek ihtimalle de öyle. Şu anda Discord'a talep açtım ve cevap bekliyorum, kendilerine gerekli bilgileri aktardım.

Bu konuyu bana forum üzerinden ve vb. yerlerden yazan kişiler için açıyorum.

1673543976479.png

Bu konu hakkında yardımcı olabilecek birileri varsa eğer Blach#9235 discord hesabından bana ulaşabilir.

Konu hakkında şimdiden üzgünüm çünkü Discord'un şikayet sisteminde bu tarz kritik açıklar bulunuyor ve bu açığı birisi sizin üzerinizde kullanırsa geri alınması imkansız olacaktır. Sanırsam kullananlardan birine denk gelmişsin. Geçmiş olsun Veldorya.

Eski zamanlarda aynı sorunu yaşamıştım. Discordumu vb. şeyleri kapatıp sunucularım silinmişti. Hesabı aktif etmişlerdi ama sunucuları geri veremediklerini söylemişlerdi. Umarım size iyi şansa denk gelir.

Geçmiş olsun belki de sana karşı bir kini olan birisi bunu yapmış olabilir hesabın tekrardan aktive edilse bile maalesef ki arkadaşların da dediği gibi sunucuyu tekrardan geri gelmiyor diye biliyorum

Geçtiğimiz günlerde benimde illegal checker discord sunucusunda yetkim olduğu için hesabım discord tarafından askıya alınmıştı. Malesef ki geri aktif edemiyorlar. Muhtemelen webhook vb. bot gibi sunucuya erişebileceğin uygulamaları kullanabileceğini düşünebilmekteyim.

Tabi ki hesabım yayından kaldırılınca sunucumda çöle döndü. Eski discord sunucumun topluluğunu bu gibi uygulamalarla çekiyorum. Her 5 dakikada 20 kereliğine duyuru yapan bir webhook var. Topluluğunu sevmeyen kişileri de bu sayede öğrenebilirsin :).

Geçmiş olsun belki de sana karşı bir kini olan birisi bunu yapmış olabilir hesabın tekrardan aktive edilse bile maalesef ki arkadaşların da dediği gibi sunucuyu tekrardan geri gelmiyor diye biliyorum
Herhangi birisiyle kavga etmişliğim yok. Arkadaşın söylediğine göre de beni banlayan bir yetkili değil çünkü elde kanıt yok. Veldorya üzerinde hiçbir ürünü Discord üzerinden teslim etmiyoruz, tüm işlemler site üzerinden gerçekleştiriliyor. Kısacası direkt olarak bot banlamış.
Geçtiğimiz günlerde benimde illegal checker discord sunucusunda yetkim olduğu için hesabım discord tarafından askıya alınmıştı. Malesef ki geri aktif edemiyorlar. Muhtemelen webhook vb. bot gibi sunucuya erişebileceğin uygulamaları kullanabileceğini düşünebilmekteyim.

Tabi ki hesabım yayından kaldırılınca sunucumda çöle döndü. Eski discord sunucumun topluluğunu bu gibi uygulamalarla çekiyorum. Her 5 dakikada 20 kereliğine duyuru yapan bir webhook var. Topluluğunu sevmeyen kişileri de bu sayede öğrenebilirsin :).
Direkt olarak Veldorya sunucum şikayet edilmiş bunun üzerine beni de yasaklamışlar fakat belirttiğim gibi kanıt olmadan asılsız bir şekilde yetkili tarafından değil bot tarafından yasaklanmışım.

Websitenize de erişim sağlanamıyor?

Herhangi birisiyle kavga etmişliğim yok. Arkadaşın söylediğine göre de beni banlayan bir yetkili değil çünkü elde kanıt yok. Veldorya üzerinde hiçbir ürünü Discord üzerinden teslim etmiyoruz, tüm işlemler site üzerinden gerçekleştiriliyor. Kısacası direkt olarak bot banlamış.

Direkt olarak Veldorya sunucum şikayet edilmiş bunun üzerine beni de yasaklamışlar fakat belirttiğim gibi kanıt olmadan asılsız bir şekilde yetkili tarafından değil bot tarafından yasaklanmışım.
Acilen yeni hesap açıp eski topluluğunu yeni sunucuna çekmen gerekiyor. Sebepleri bir yana bırakalım yapacak bir şey yok.

Bu olaylardan 1 gün önce aldım paket ama dc sunucusu olmasa bile aynı hizmet kalitesi şuan sunucum açık ve övene övüne kullanıyorum Teşekkürler Veldorya <3

Bu olaylardan 1 gün önce aldım paket ama dc sunucusu olmasa bile aynı hizmet kalitesi şuan sunucum açık ve övene övüne kullanıyorum Teşekkürler Veldorya <3
Discord sunucumuzu talepten bir cevap gelene kadar devam etmesi için aktifleştirdik. Sitemizden Discord sunucumuza katılabilirsin.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl