beaten
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 3
- Minecraft
- NOSKILLBEATEN
Discord:
beatencb
Merhaba,
Minecraft sunucularında oyuncuların Discord hesaplarını Minecraft hesaplarıyla eşleştirmesini kolaylaştırmak amacıyla geliştirdiğim velDiscord adlı eklentiyi paylaşmak istiyorum.
velDiscord ile oyuncularınız, Minecraft hesabını Discord hesabıyla hızlı ve güvenli bir şekilde eşleştirebilir. Böylece sunucunuzdaki Minecraft ↔ Discord bağlantısını daha düzenli ve kullanışlı bir hale getirebilirsiniz.
VELDiscord'u sürekli geliştirerek yeni özellikler eklemeyi planlıyorum. Bu nedenle önerilerinizi, geri dönüşlerinizi ve karşılaştığınız sorunları konu altında paylaşabilirsiniz.
İndirme / VirusTotal:
[
]
[
]
Destek / İletişim:
[Discord beatencb]
Kullanan herkese şimdiden teşekkürler.
Geri dönüşlerinizi bekliyorum!
Minecraft sunucularında oyuncuların Discord hesaplarını Minecraft hesaplarıyla eşleştirmesini kolaylaştırmak amacıyla geliştirdiğim velDiscord adlı eklentiyi paylaşmak istiyorum.
velDiscord ile oyuncularınız, Minecraft hesabını Discord hesabıyla hızlı ve güvenli bir şekilde eşleştirebilir. Böylece sunucunuzdaki Minecraft ↔ Discord bağlantısını daha düzenli ve kullanışlı bir hale getirebilirsiniz.
velDiscord Neler Sunuyor?
Minecraft hesabı ile Discord hesabı eşleştirme
Discord bot entegrasyonu
Hızlı ve kullanımı kolay sistem
Kolay kurulum ve yapılandırma
Sunucu yönetimini kolaylaştıran yapı
Sunucu topluluğunuz için daha düzenli Discord entegrasyonu
VELDiscord'u sürekli geliştirerek yeni özellikler eklemeyi planlıyorum. Bu nedenle önerilerinizi, geri dönüşlerinizi ve karşılaştığınız sorunları konu altında paylaşabilirsiniz.
İndirme / VirusTotal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Destek / İletişim:
Kullanan herkese şimdiden teşekkürler.
Geri dönüşlerinizi bekliyorum!