Veinox Kadrosuna Alım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Veinox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.342
  • Etiketler Etiketler
    alım

Veinox

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
İyi Günler Dostum. Öncelikle Kendimi Tanıtıyım. Ben Veinox ve Sunuculurda Developer Görevi Yapıyorum. Biraz Veinox'un İçeriğiden Bahsediyim. Veionx, Aslında Bir Sunucuları Düzenleyen ve Oluşturan Bir Takım'dır. Bu Takım'ın İçinde Plugin'er Build'er Skript'er .... Görevlilerini İçinde Barındırmak İçin Kurulmuştur. Sunucuya Şuan Skript'er Build'er ve Plugin'er Alımları Yapılmaktadır. Takım'a Katılan Kişiler Kurucu Yönetiminde Belirli Sunucular İle Anlaşıp O Sunucuları Düzenleyip veya Kurup Sunucunun Kurucusuna Teslim Etmektir. Sunucuyu Veinox Tarafından Bakıma Almadan Önce Veinox'un Kurucusu, Sunucunun Sahibi İle Gorusup Anlaşır. Bu Anlaşmalar şunlar gibidir: Copyright yani sunucu'ya Yapmış Olduğumuz Build - Skript ve Plugin'lerin Hiçbiryerde Paylaşılmaması Hakkında ve Veionx'un Tüm Ailesine Sunucuda Yetki Vermesi Gibi Konular Konuşulur. Eğer Sunucu Sahibi Kabul Ederse Veinox Takımı Sunucunun Tüm FTP Bilgilerini Alıp Çalışmaya Başlar. Veinox Kurucusu Görev Dağılımı Yapar ve Herkes Kendi Üzerine Düşen Görevi Yapıp Sunucuyu Bitirir. Bu Bakım Sırasında Sunucu Deaktif(Kapalı) Olmaktadır. Veinox Ailesine Katılmak İstermisin? Eğer İstersen Hemen Bu Mesajı Yanıtla ve Sana Geri Dönelim Kendine İyi Bak Görüşmek Üzere...

Lütfen Bu Şekilde Yanıtlayınız:
Isim:
Veinox'ta Almak Istediginiz Gorev (Skripter - Pluginer - Builder):
Builder Iseniz Yaptıgınız Yapilardan Birkaç Örnek:
Skpye Adresiniz:

Not:Konu Yanlış Yere Açılmış Olabilir. Moderator'ler Lutfen Musaitseniz Konuyu Uygun Olan Yere Taşıyınız.

Isim : Okan Demir
Veinox'ta Almak Istediginiz Gorev : Skripter
Skpye Adresiniz : [email protected]

Isim:Abdil ---
Veinox'ta Almak Istediginiz Gorev (builder):
Builder Iseniz Yaptıgınız Yapilardan Birkaç Örnek: oluşturduğum yapı aşşğıya yükledim ama yükleyemediysem bildirin yeniden yüklerim
Skpye Adresiniz:skypeım şuan yok ama isterseniz açabilirim
th8WWM6VOV.jpg

Çok İsterim.
Isim : Kadir Sağlam
Veinox'ta Almak Istediğim Görev : Skripter - Pluginer [2 Sini de iyi biliyorum :P]
Skype Adresim : kadirege204

Isim:Abdil ---
Veinox'ta Almak Istediginiz Gorev (builder):
Builder Iseniz Yaptıgınız Yapilardan Birkaç Örnek: oluşturduğum yapı aşşğıya yükledim ama yükleyemediysem bildirin yeniden yüklerim
Skpye Adresiniz:skypeım şuan yok ama isterseniz açabilirim
Ekli dosyayı görüntüle 5584
Dostum skype hesabı oluşturup bizlere live:byveinox adresinden ulaşırsan sevinirim :)

Dostum skype hesabı oluşturup bizlere live:byveinox adresinden ulaşırsan sevinirim :)

çok özür dilerim fakat açamadım sory...!!

Ben Berk almak istedigim yetki Builder 15 yasındayım fakat:skype yok

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl