tengri#7983
teşekkürler gerekli permissionları verdim sadece skyblock adasında izin vermiyor koymaya, mesela skyblock adasında nasıl açabilirim yere koymayı? diğer sorumda wgli alanlarda aracı koyamıyorum onu nasıl aktifleştirebilirim?Burdan permissions yetkilerini görebilirsin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Eğer ingilizcen iyi ise rahatlıkla sorunu çözebilirsin.
settingsi nerden bulabilirim?Settings'den olduğun dünyayı ekle.
tengri#7983
teşekkürler gerekli permissionları verdim sadece skyblock adasında izin vermiyor koymaya, mesela skyblock adasında nasıl açabilirim yere koymayı? diğer sorumda wgli alanlarda aracı koyamıyorum onu nasıl aktifleştirebilirim?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
settingsi nerden bulabilirim?
çok teşekkür ederim. bu sorun çözüldü diğer sorumda wgli alanlarda binemiyorlar mesela spawnda binemesinler ama baska bir warpda binmelerini açabilirmiyim yani wg olucak ama orda arac kullanabilicekler ?veya şu yetkileri üyelere ver:
Bikes.overrideWorld
Cars.overrideWorld
Trains.overrideWorld
Rafts.overrideWorld
Planes.overrideWorld
Parachutes.overrideWorld
Helicopters.overrideWorld
Tanks.overrideWorld
Submarines.overrideWorld
Brooms.overrideWorld
HoverBikes.overrideWorld
Drills.overrideWorld
SportBikes.overrideWorld
RacingCars.overrideWorld
tengri#7983
Üstte olan mesajda çözümünüzü yazdım RG konusunda.çok teşekkür ederim. bu sorun çözüldü diğer sorumda wgli alanlarda binemiyorlar mesela spawnda binemesinler ama baska bir warpda binmelerini açabilirmiyim yani wg olucak ama orda arac kullanabilicekler ?
bu pluginin sürümü maalesef 1.14 1.15 benim sunucum 1.11.2veya şu yetkileri üyelere ver:
Bikes.overrideWorld
Cars.overrideWorld
Trains.overrideWorld
Rafts.overrideWorld
Planes.overrideWorld
Parachutes.overrideWorld
Helicopters.overrideWorld
Tanks.overrideWorld
Submarines.overrideWorld
Brooms.overrideWorld
HoverBikes.overrideWorld
Drills.overrideWorld
SportBikes.overrideWorld
RacingCars.overrideWorldGönderi otomatik olarak birleştirildi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
RG'li alanlar için üstteki dosyayı indirin WorldGuard'a ekstra flag'lar ekleyecektir.
1.11 sürümünü buldum tüm sorunlarım çözüldü teşekkür ederim , Konut KilitÜstte olan mesajda çözümünüzü yazdım RG konusunda.
tengri#7983
Bulmanıza memnun oldum konu kilitleniyor. Başka bir sorun olursa konu açmayı unutmayın!bu pluginin sürümü maalesef 1.14 1.15 benim sunucum 1.11.2
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
1.11 sürümünü buldum tüm sorunlarım çözüldü teşekkür ederim , Konut Kilit
Son bir sorum olucak bu rgli alanlardan korudu fakat istediğim bir rgli alanda ben nasıl açabilirim ?Üstte olan mesajda çözümünüzü yazdım RG konusunda.
tengri#7983
Son bir sorum olucak bu rgli alanlardan korudu fakat istediğim bir rgli alanda ben nasıl açabilirim ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!