Çözüldü Vdsye minecraft sunucusu kurma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JamesKodzor

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
4
arkadaşlar vds aldım minecraft server nasıl kurcam video yada detaylı anlatacak varmı lütfen yardımcı olun.

Aslında Gerek Yok Direk Normal Hani Kurarızya Masaüstünde Hamachili Felan Sen Direk Kurucaksın

ama indircem bukkit yerinin linki bulmam lazım yazdığım yerler yanlış çıkıo link atarmısın craft bukkitin

EmirReizTR benim kurcam sade bukkit sunucu kurcam ama craftbukkit varya onu doğru sitede görünmüo yani Run.bat ı açtımmı stop server Contine Key istio öle dio

VDS Aldıysan Uzak Masaüstüne Girdiğin IP'yi Bir Kenarda Tut.

Sonra getbukkit.org Sitesinden Bukkit ya da Spigot İndir. (Tavsiyem Spigottur)

Bu İndirdiğin Spigotu Bir Klasöre At.

Ardından Bir Metin Belgesi Oluştur İsmini Başlat Yap İstediğini Yap Sunucuyu Buradan Açacaksın

Bu Metin Belgesine Altta ki Kodu Yapıştır...
Kod:
@echo off
:x
TITLE SkyBlock
color 6f
echo Minecraft Sunucusu Baslatiliyor.
java -d64  -server -Xms2G -Xmx2G  -jar spigot.jar -o false -nojline --log-count 9 nogui 
timeout 10 > null
goto x

Sonra İndirdiğin Spigot Ya da Bukkit İsmini Düzenle (Kısaca İsmi Kısalt İster spigot yap istersen bukkit)

Bu Metin Belgesini Farklı Kaydet Diyerek Tüm Dosyaları Seç Sonra Dosya İsmini Başlat.bat Olarak Değiştir ve Kaydet De

Şimdi Elinde Sunucu Dosyaları Mevcut Başlat.bat Dosyasını ve İndirdiğin spigot ya da bukkiti Aynı Klasörde Birleştir.

Ardından Başlat.bat Dosyasını Aç Orada ki spigot.jar Yazan Yeri (Orta Satırlarda) Kendi İndirdiğinin İsmi İle Değiştir

Son Olarak Başlat.bat ta ki TITLE Bölümünü de Kendine Göre Editlersin... (CMD Başlığıdır)

Ardından Başlat.bat Dosyasını Çalıştır.

Eğer vds sunucunuzda minecraft sunucusu kurmak istiyorsanız, batihost adlı hostingin size sunduğu yönetim panelini indirerek kolay bir şekilde sunucunuzu kurabilirsiniz.

Arkadaşlar sizin dediğinizi yaptık olmadı için ben burdayım sunucu aktif göstermio bide sunucum kodzer

kendileri kuruyolar onlar senin yerine ?

ya adamlara soruorum sorumluluk size ait siz yapın diolar OFFFF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl