Vds vps

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hdfea9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 505

Hdfea9

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Selam arkadaşlar bana bedava VDS yada vps onerebilcek varmı apponfly hariç

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ama kredi kartı gerekli internetten sanal kredi kartı oluşturup alabilirsiniz size 1.250 TL'lik bi para miktarı veriyor bununla "VDS Veya VPS" Alabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ama kredi kartı gerekli internetten sanal kredi kartı oluşturup alabilirsiniz size 1.250 TL'lik bi para miktarı veriyor bununla "VDS Veya VPS" Alabilirsiniz.
Bahestiği şeyi daha açıklık getireyim microsoft azure online beleş vds vps sağlıyor hatta herşeyi sağlıyorda diye biliriz ve başlangıç için size 1.250tl civarı bir miktar veriyor fakat bu nakiti almak için sizden kredi kartı bilgileriniz istiyor 1 aylık ücretsizden sonra oto çekim yapıyor ama onun yerine internette birden fazla method mevcut bu sunucular free almak için paycell methodu vardı fix yedi ve şu an içinde 7 tl bakiye bulunmayan kartları kabul etmiyor yardımcı olduysam ne mutlu bana

Evet son derece güzel Azure' yi deneme fırsatı bulamamıştım. Deneyeceğim bana da lazım free. Hep para para olmuyor.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl