vds ve hosting önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bencinar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 88

bencinar

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
bencinar1091

Discord:

bencinar

70-80 oyuncu bulunucak ve 90pluginli bir skyblock sunucusu için nasıl bir vds ve hangi hostingi önerirsiniz?

Fiziksel öneririm. Fahiş fiyatları olmayan uygun fiyatlı herhangi bir hosting kullanabilirsiniz fiziksel sonuçta herkes ekmeğinin peşinde.

BirSunucum öneririm

Projeye ilk başladığında fiziksele ASLA bulaşmamanı öneririm. Burada yüzlerce kişi gördüm 3 fiziksel 10 fiziksel sunucumuz var
projemiz tutacak diyen. Ha hiçbirini bir daha bir yerde görmedim, çoğunun sunucu bile açtığını sanmıyorum.
İşin özeti böyle profesyonellerden öneri almaman. Reklam olarak ciddi bir bütçen yoksa fiziksele asla bulaşma, reklam bütçesi olarak da
3-5bin liradan bahsetmiyorum.

Oyunlayıcı - Birsunucum önerebilirim.

Projeye ilk başladığında fiziksele ASLA bulaşmamanı öneririm. Burada yüzlerce kişi gördüm 3 fiziksel 10 fiziksel sunucumuz var
projemiz tutacak diyen. Ha hiçbirini bir daha bir yerde görmedim, çoğunun sunucu bile açtığını sanmıyorum.
İşin özeti böyle profesyonellerden öneri almaman. Reklam olarak ciddi bir bütçen yoksa fiziksele asla bulaşma, reklam bütçesi olarak da
3-5bin liradan bahsetmiyorum.

Oyunlayıcı - Birsunucum önerebilirim.
64gb parasına fiziksel alınıyor zaten niye adamı yanlış yönlendiriyorsun

kaç gb ram önerirsiniz?

şöyle bu konuda acemiyim kızmayın bi hosting buldum kuzenlerle oynamalık 6-7 kişilik 8 gb ram aylık 100 tl gibi bir fiyata aldım discord sunucularından ticket açıp yardım alabiliyonuz bişey olduğunda sitede market var isteyen istediği falan satıyor vds çok yüksek ramlı yol sadece 1 kere sıkıntı yaşadım hata vermiş normalde bedava swde açılıyor 8gb oto kapanan veya full açık 2gb ramli ama şuan kapalı reklam izle kazan yeri var ama aktif değil çok bilinen biryer değil galiba ama kullanıyom bir sıkıntım olmadı vds de bu şekilde adı HovaNodes
görsel_2026-07-15_222500844.webp

şöyle bu konuda acemiyim kızmayın bi hosting buldum kuzenlerle oynamalık 6-7 kişilik 8 gb ram aylık 100 tl gibi bir fiyata aldım discord sunucularından ticket açıp yardım alabiliyonuz bişey olduğunda sitede market var isteyen istediği falan satıyor vds çok yüksek ramlı yol sadece 1 kere sıkıntı yaşadım hata vermiş normalde bedava swde açılıyor 8gb oto kapanan veya full açık 2gb ramli ama şuan kapalı reklam izle kazan yeri var ama aktif değil çok bilinen biryer değil galiba ama kullanıyom bir sıkıntım olmadı vds de bu şekilde adı HovaNodesEkli dosyayı görüntüle 291888
İşlemcileri çok düşük

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl