VDS Satın Almak İstiyorum (Doğru Yere mi Konu Açtım Bilmiyorum:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Salih09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 162
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Salih09

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Exarotonda şuanda sunucum var ama çok kredi harcıyor vds ye geçmek istiyorum ama daha önce hiç vds kullanmadıım SagaNetwork sizce güvenlimi 12gb Ram 6CPU 40Gb disk boyutu 204tl sizce yeterlimi sunucuda ennn max 45 plugin olur optimize etmeye çalışırım ortalama 50 60 oyuncu hedefim var veya başka bir vds öneriniz varmı?

1770142376614.webp

Ekli dosyalar

• 1770142358469.webp
    1770142358469.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 29
Exarotonda şuanda sunucum var ama çok kredi harcıyor vds ye geçmek istiyorum ama daha önce hiç vds kullanmadıım SagaNetwork sizce güvenlimi 12gb Ram 6CPU 40Gb disk boyutu 204tl sizce yeterlimi sunucuda ennn max 45 plugin olur optimize etmeye çalışırım ortalama 50 60 oyuncu hedefim var veya başka bir vds öneriniz varmı?

Ekli dosyayı görüntüle 279839
işlemciyide paylaşırsan daha iyi olur eğer e5 ise hostimuxta 248 tl ye 24 gb ramlı e5 de var daha mantıklı olur sunucu açacaksan ve bütcen biraz varsa 5950x yada 7950x lere bakmanı öneririm saganetwork fiyatları fazlasıyla yüksek ve düşük işlemci kullanıyor önermem şahsen

işlemciyide paylaşırsan daha iyi olur eğer e5 ise hostimuxta 248 tl ye 24 gb ramlı e5 de var daha mantıklı olur sunucu açacaksan ve bütcen biraz varsa 5950x yada 7950x lere bakmanı öneririm saganetwork fiyatları fazlasıyla yüksek ve düşük işlemci kullanıyor önermem şahsen
işlemciyi nerden seçeceğimizi göremedim ama sanal sunucu alacağım oyun sunucusuna fazladan para vereceğime kendim kurmayı düşünüyorum

işlemciyi nerden seçeceğimizi göremedim ama sanal sunucu alacağım oyun sunucusuna fazladan para vereceğime kendim kurmayı düşünüyorum
zaten kendin kurarsın oyun sunucusunu kendin vds kurabiliyosan kendi firmanı açmanı öneririm ben işlemcilere baktım oldukça kötü hostimux treas oyunlayıcı birsunucum dan birisini öneririm

SagaNetwork'e geçmektense Exaroton'da kalmanı tavsiye ederim :)

Rabisu hariç hepsi olabilir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl