Skelty
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 6
- Puanlar
- 3.810
- Minecraft
- Skelty
Discord:
Skelty#3252
Skelty#3252
yasindev
uurayee
@Hostude öneririm.Merhaba, keyubu kullanıyorum ve önümüzde ki ay saga network geçmeyi düşünüyorum. ya saganetworke yada oculethe geçeceğim sizin bu firmalardaki deneyimleriniz nasıl? fiyat olarak zorlamayacak farklı güvenilir sağlayıcı önerileriniz var mı?
Merhaba, keyubu kullanıyorum ve önümüzde ki ay saga network geçmeyi düşünüyorum. ya saganetworke yada oculethe geçeceğim sizin bu firmalardaki deneyimleriniz nasıl? fiyat olarak zorlamayacak farklı güvenilir sağlayıcı önerileriniz var mı?
@Hostabil veya Saga Network olabilir, fiyatları uygun gibi duruyor. Ryzen sunucu alacaksan kesinlikle Hostabil öneririm, Ryzen 9 5950X kullanıyorlar ve o işlemci için gerçekten uygun fiyata veriyorlar.
BlockBenchsss
Skelty#3252
larayasar
Keyubu'da Xeon sunucular 2GB ram ve 4 çekirdek olarak 45 liradan başlıyor. Hostabil'de ise 3GB ram ve 4 çekirdek olarak 45 liradan başlıyor. Aynı paraya 1GB ram fazlası alabiliyorsun yani. İlerleyen paketlerde aradaki fark kapanıyor ama bilgin olsun.Ayrıca şuan inceledim keyubunun işlemcileri daha iyi olmasına rağmen hostabil ve hostudeden daha ucuz, o kadar taşıma zahmetine girip neden daha kötü hizmet alayım. SagaNetwork üzerinde alırken 2 işlemci görünüyor, hangisi denk gelecek şansa mı kalıyor? Çünkü orada ki işlemcilerden biri de hostude ve hostabilden daha üst değil mi? Yanlış mı biliyorum. Eğer SagaNetwork seçme gibibir hak veriyorsa direkt olarak oraya geçeyim. Güvenli diyorsanız.