Sol Reklam

VDS Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Skelty
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.558
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Skelty

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
6
Puanlar
3.810
Minecraft
Skelty

Discord:

Skelty#3252

Merhaba, keyubu kullanıyorum ve önümüzde ki ay saga network geçmeyi düşünüyorum. ya saganetworke yada oculethe geçeceğim sizin bu firmalardaki deneyimleriniz nasıl? fiyat olarak zorlamayacak farklı güvenilir sağlayıcı önerileriniz var mı?

@Hostabil veya Saga Network olabilir, fiyatları uygun gibi duruyor. Ryzen sunucu alacaksan kesinlikle Hostabil öneririm, Ryzen 9 5950X kullanıyorlar ve o işlemci için gerçekten uygun fiyata veriyorlar.

Merhaba, keyubu kullanıyorum ve önümüzde ki ay saga network geçmeyi düşünüyorum. ya saganetworke yada oculethe geçeceğim sizin bu firmalardaki deneyimleriniz nasıl? fiyat olarak zorlamayacak farklı güvenilir sağlayıcı önerileriniz var mı?
@Hostude öneririm.

Merhaba @Skelty,

Minecraft sunucunuzda bizi tercih edebilirsiniz. Sunucularımızda temiz sanallaştıma yaparak en yüksek performansı size sağlıyoruz. Performans paketimizde Ryzen 9 5950x kullanıyoruz. Standart paketlerimizde ise Yeni nesil işlemci E5-2697v2 kullanıyoruz. Sunuculara herhangi bir limitleme koymuyoruz. Koruma altyapımız olarak Juniper Router ve Mikrotik Firewall RouterOS gibi kaliteli cihazlar kullanarak bilinen ve bilinmeyen tüm atakların önüne geçmekteyiz.​
Üstelik Mineraft hizmeti alan müşterilerimize "Website Scripti, Konu Tasarımı, Alt alan adı, Logo Tasarımı, Mysql Sunucusu ve plugin paketi gibi +6 adet hizmetimizi ücretsiz olarak sağlamaktayız.​
Uygun fiyat politikası ile birilikte sizlere en iyi deneyimi yaşatmaya devam hazırız Hostabil Ryzen 9 5950X ve Yeni nesil işlemci İntel E5-2697v2 suncularımız ile birlikte sizi özel hissetirmeye hazır.​

@Hostabil veya Saga Network olabilir, fiyatları uygun gibi duruyor. Ryzen sunucu alacaksan kesinlikle Hostabil öneririm, Ryzen 9 5950X kullanıyorlar ve o işlemci için gerçekten uygun fiyata veriyorlar.

Değerli yorumunuz için teşekkür ediyoruz. <3​

Hostabil öneririm saganın işlemcisi çok düşük standart paketlerinde bu yüzden hostabil daha iyi fiyat ve performans olarak

Peki, önerdiğiniz firmaların destek sistemleri nasıl? Örneğin şuan ki firmada en ufak soruna anlık cevap alıyorum. Bu konuda sorun yaşar mıyım?

Ayrıca şuan inceledim keyubunun işlemcileri daha iyi olmasına rağmen hostabil ve hostudeden daha ucuz, o kadar taşıma zahmetine girip neden daha kötü hizmet alayım. SagaNetwork üzerinde alırken 2 işlemci görünüyor, hangisi denk gelecek şansa mı kalıyor? Çünkü orada ki işlemcilerden biri de hostude ve hostabilden daha üst değil mi? Yanlış mı biliyorum. Eğer SagaNetwork seçme gibibir hak veriyorsa direkt olarak oraya geçeyim. Güvenli diyorsanız.

Son düzenleme:
Discord sunucusuna gelip fiyat politikası ve sistemler hakkında bilgi alabilirsiniz.
Fiyat pahalılığının önemli farkları da bulunuyor :)

İyi forumlar dilerim.
discord.gg/hostude

Ayrıca şuan inceledim keyubunun işlemcileri daha iyi olmasına rağmen hostabil ve hostudeden daha ucuz, o kadar taşıma zahmetine girip neden daha kötü hizmet alayım. SagaNetwork üzerinde alırken 2 işlemci görünüyor, hangisi denk gelecek şansa mı kalıyor? Çünkü orada ki işlemcilerden biri de hostude ve hostabilden daha üst değil mi? Yanlış mı biliyorum. Eğer SagaNetwork seçme gibibir hak veriyorsa direkt olarak oraya geçeyim. Güvenli diyorsanız.
Keyubu'da Xeon sunucular 2GB ram ve 4 çekirdek olarak 45 liradan başlıyor. Hostabil'de ise 3GB ram ve 4 çekirdek olarak 45 liradan başlıyor. Aynı paraya 1GB ram fazlası alabiliyorsun yani. İlerleyen paketlerde aradaki fark kapanıyor ama bilgin olsun.

Benim Hostabil'i önermemdeki ana sebep Ryzen işlemcileri zaten. Diğer hostinglerin bir kısmı birkaç Ryzen işlemciden birini verirken Hostabil sadece Ryzen 9 5950X veriyor. Discord sunucularında şu an bir kampanya da bulunuyor, gözden geçirmeni öneririm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı