1 tane vds'e alacaksın sen bir hosting değilsin ki 20-50 vds alacak halin yok ya bazı vdsler ucuz istersen bak yani nitradidan alırsanız aylık vereceksin ona vereceğine git kendine al %20 kar edersinYinede aynı fiyata dek gelir ki?
1 tane vds'e alacaksın sen bir hosting değilsin ki 20-50 vds alacak halin yok ya bazı vdsler ucuz istersen bak yani nitradidan alırsanız aylık vereceksin ona vereceğine git kendine al %20 kar edersinYinede aynı fiyata dek gelir ki?
winklaar
Evet.Neden kardeşim komik bişeymi dedim?
Sanal bir şeyi nasıl alabilirsin ? O dediğin dedicated fiziksel sunucu olabilir mi ?Bence o kadar acagina sureli git kendine bir tane vds al para kaybın olmaz kendine ait bir vds en olsun
Anladım zaten, bilgi hatasını düzeltmek istedim. Bu da mı suç ?Makina dan kastediyor anla sende artık.
Yasta haklı makineden kastediyorum bende'deEvet.
Sanal bir şeyi nasıl alabilirsin ? O dediğin dedicated fiziksel sunucu olabilir mi ?
bydemir06#0787
Yasta haklı makineden kastediyorum bende'de
Vds var
Irfan#2591
Sitesi bile açılmayan bir hosting öneriyorsun :D güldürdün gece geceWestio Bilismden al önerim!Kaliteli bir bilisim.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Irfan#2591
Bu da yanlış :Dyanlış yazmışım adresi doğrusu:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
genellikle site vpssini kapatıyorlar.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!