VDS ile Minecraft Sunucu Nasıl açıcam VDS nasıl alırım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasrc404
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.351
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama ben Rabisu dan sunucu kiraladımda 5gb ram yetiyordu ??

Screenshot_2.png

Sizce almalımıyım

Hocam bu tür alan adları tek seferlik değildir. Aylık veya yıllıktır. Bu resimde ki yüksek ihtimal aylıktır. Güvenmediğiniz sitelere kredi kartı bilgilerinizi de girmeyin. Ucuz diye gözükebilir ama arkada kötü şeyler oluyordur. Firmaları araştırmadan satın alım yapmayın.

Bu site İsimtescil.com Banada daywe adlı sunucu yapımcısı söledi

Bu site İsimtescil.com Banada daywe adlı sunucu yapımcısı söledi
Hocam dediğim gibi araştırmanızı yaptıktan sonra satın alım yapın. Bir kişi size önerdi diye direkt satın almayın.

Şimdi en güvenilir ve 100tl civarı olan bir sunucu açmak istiyorum sürüm 1.16 plugin paketim var bu sunucu baya iyi olmalı hiç kapanmamalı ve bungecord sunucu açabilmeliyim neyapmalıyım

Şimdi en güvenilir ve 100tl civarı olan bir sunucu açmak istiyorum sürüm 1.16 plugin paketim var bu sunucu baya iyi olmalı hiç kapanmamalı ve bungecord sunucu açabilmeliyim neyapmalıyım
Sizi kırmak istemem ama 100TL ile hiç bir şey yapamazsınız. Yüksek bütçeniz olduktan sonra bu işi yapmalısınız. Çünkü 100TL'ye ne VDS var, ne alan adı var, ne webscript var hocam. Bende girmek istiyorum ancak para bulamıyorum diye açmıyorum. Sadece bunlarda değil tabii ki ücret olarak. Haritalar, logolar ve paketi yaptırtacaksanız yine para gidecektir. Çünkü dediğim gibi bu iş 2-3-4 bin TL ile yapılacak bir iş. Yoksa sunucu tutmayabilir hatta paranız boşa bile gidebilir. Kaliteli iş her zaman aceleci işten daha iyidir.

Çok iyi bir plugin paketim var zaten ve herhabgibi bir alan adıda olur bungecord olcak sunucu 100tl değil dir sizin önerdiğiniz en ucuzu hangisiyse para biriktiririm

Çok iyi bir plugin paketim var zaten ve herhabgibi bir alan adıda olur bungecord olcak sunucu 100tl değil dir sizin önerdiğiniz en ucuzu hangisiyse para biriktiririm
Hocam hostinglerin kendi ücretsiz verdikleri alan adları oluyor. Onları da kullanabilirsiniz eğer cidden uzun vadede yapacak iseniz para kazanmanız gerekecektir. Para kazanmak içinde vergi levhanız ve şahıs şirketiniz olmalı. Şirket için 18 yaşında olmalısınız. Aksi takdirde şikayet edilirseniz vergi kaçırmaktan ceza yersiniz.

Ben nasıl yapıcam yani şuan sunucu herhangibi alan adı olur para kazanmak ta istemiyorum sunucum iyi giderse para kazanmayı ayarlarım şuan 3 aylık deneme gibi birşey istiyorum para farketmez 500tl EN FAZLA bungeecord sunucu olcak

Ben nasıl yapıcam yani şuan sunucu herhangibi alan adı olur para kazanmak ta istemiyorum sunucum iyi giderse para kazanmayı ayarlarım şuan 3 aylık deneme gibi birşey istiyorum para farketmez 500tl EN FAZLA bungeecord sunucu olcak
Bazı hostinglerin paketlerini inceleyip Ryzen bir sunucu almanız gerekir. Size önerim @EXORAS'ın 12GB VDS'sine bakabilirsiniz (500TL olmalı fiyatı). Ücretsiz alan adı sağlıyorlar mı emin değilim. @EXORAS'ın Discord sunucusuna giderek CEO rolüne sahip kişiye yazmanız ve bilgi almanızı tavsiye ederim.

Ben Bilgisayarımdan açıcağım sunucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl