Çözüldü Vds ile açılan sunucuya nasıl giriş sağlayabilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PieCat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.342
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PieCat

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
14
Minecraft
PieCatt

Discord:

piiecat

uzun zamandır kendi bilgisayarım üzerinden bir sunucu kullanıyordum ama ping sorunları vs. yüzünden azure üzerinden vds açtım ve kurulumu yaptım sunucular açılıyor fakat giriş sağlayamıyorum. BungeeCorddam da giremiyorum spigot.yml üzerinden bungecord kapamama rağma diğer sunuculardan da giremiyorum

Sunucunuzun ip'si üzerinden giriş sağlayın. Eğer premium hesabınız yoksa offline mode = false yapın

uzun zamandır kendi bilgisayarım üzerinden bir sunucu kullanıyordum ama ping sorunları vs. yüzünden azure üzerinden vds açtım ve kurulumu yaptım sunucular açılıyor fakat giriş sağlayamıyorum. BungeeCorddam da giremiyorum spigot.yml üzerinden bungecord kapamama rağma diğer sunuculardan da giremiyorum
Hangi hatayı alıyorsunuz?

sunucu ipsini giriyorum ama sunucuya bağlanılamadı diyor sunucu ipsini girip sonuna port yazıp deniyorum yine de gelmiyor

Serverin açık olduğunnq emin misin ?

Büyük ihtimalle Azure’den aldığınız VDS’e Firewall’a port tanımlarını yapmadığınız için giriş sağlayamıyorsunuz. Port girişlerini Firewall’a ekledikten sonra giriş yapabilirsiniz.

25565 portunu açın ve server dosyasından 25565 portunu ayarlayın

Büyük ihtimalle Azure’den aldığınız VDS’e Firewall’a port tanımlarını yapmadığınız için giriş sağlayamıyorsunuz. Port girişlerini Firewall’a ekledikten sonra giriş yapabilirsiniz.
nasıl yapacağım onu

Bu azure muhabbeti nedir? 2 3 gün sonra para çekmesin karttan.

Bu azure muhabbeti nedir? 2 3 gün sonra para çekmesin karttan.
Size 100 kredi hediye veriyor o kredi ile istediğiniz özellikte makine satın alıyorsunuz. Kısaca o kredi'den düşüyor işte kullanmadığım için bilmiyorum.

Bilgi: Pastebin çökmedi, BTK tarafından uzun süredir Türkiyede yasaklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl