vds den minecraft açma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.346
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
Elmaslar
650
Minecraft
JoneX

Discord:

ArdaK#6888

arkadaşlar vds den minecraft nasıl açarım?

baslat.bat kurarak.Daha detaylı bilgi için internete local sunucu kurma yazabilirsin.Baslat.bat ı açtığın anda sunucu sürekli açık kalır.

baslat.bat kurarak.Daha detaylı bilgi için internete local sunucu kurma yazabilirsin.Baslat.bat ı açtığın anda sunucu sürekli açık kalır.
yanlış anlamış beni pww öyle değil gerçek minecraft

Yalnız VDS iyi değilse kaldırmayabilir :D

VDS Ekran kartı olması lazım öncelikle bunu kontrol et çünkü birçok türk saglayıcıda yok. Cloud Gaming Servr alırsan normal bir şekilde girebilirsin.

off post kasmayın cevabı yazın
VDS'de Minecraft açamazsınız. Ekran kartı olmaz VDS'lerde. Özellikle ekran kartlı diye almadıysanız sunucuyu, ekran kartı olacağını sanmıyorum.
Telefondan girildiği şekliyle, grafiksel olmayan bir arayüz ile giriş yapabilirsiniz. Github'da bu tarz projeler var hep.

Son düzenleme:
VDS'de Minecraft açamazsınız. Ekran kartı olmaz VDS'lerde. Özellikle ekran kartlı diye almadıysanız sunucuyu, ekran kartı olacağını sanmıyorum.
Telefondan girildiği şekliyle, grafiksel olmayan bir arayüz ile giriş yapabilirsiniz. Github'da bu tarz projeler var hep.
bende ynısını demiştim ama neyse hocam saygılar

Youtube'de yapılışları hakkında videolar bulunuyor. Bakmanızı öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl