bağladımMerhabalar ajleaderboards eklentisinde vault eklentisini leaderboards eklentisine bağladınız mı?
opleri yok sadece bende varSıralamaya girecek kişinin opsini alıp dener misiniz?
miosett
%ajlb_lb_vault_eco_balance_fixed_2_monthly_name% $%ajlb_lb_vault_eco_balance_fixed_2_monthly_value%
teşekkür ederimHologramınız yanlış yazılmış şimdi farkettim aşağıda aylık olarak bir örnek veriyorum.
Kod:%ajlb_lb_vault_eco_balance_fixed_2_monthly_name% $%ajlb_lb_vault_eco_balance_fixed_2_monthly_value%
superior skyblock leveli için nasıl yapabilrim acaba?Hologramınız yanlış yazılmış şimdi farkettim aşağıda aylık olarak bir örnek veriyorum.
Kod:%ajlb_lb_vault_eco_balance_fixed_2_monthly_name% $%ajlb_lb_vault_eco_balance_fixed_2_monthly_value%
Hologramınız yanlış yazılmış şimdi farkettim aşağıda aylık olarak bir örnek veriyorum.
Kod:[QUOTE="rafaell9, post: 816205, member: 147970"] superior_island_top_level_1 &7superior_island_top_level_value_1 Şeklinde yaparmısınız? [/QUOTE]
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!