maymunumben3162
rar dosyası olarak atılıyor galıba oyle attım ve java guncellemeyı denedım forge da aynı sekılde ama olmuyor yanı anlamadım the vault modundan dolayı oluyor onu anladım ama onuda sılemem ana mod cunku olatest.log ve crash dosyasını paylaşır mısın.
ateon
Müsait zamanımda incelicem.rar dosyası olarak atılıyor galıba oyle attım ve java guncellemeyı denedım forge da aynı sekılde ama olmuyor yanı anlamadım the vault modundan dolayı oluyor onu anladım ama onuda sılemem ana mod cunku o
maymunumben3162
1.18.2 de oynuyorum veJava sürümün kaçtı?
ateon
Silip Java 17 yüklemeyi dener misin.1.18.2 de oynuyorum ve
java version "1.8.0_431"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.8.0_431-b10)
Java HotSpot(TM) Client VM (build 25.431-b10, mixed mode, sharing)
maymunumben3162
acaba nasıl ındırecegımı bılıyormusunSilip Java 17 yüklemeyi dener misin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ateon
Sistemin Windows 64 bittir büyük ihtimalle.acaba nasıl ındırecegımı bılıyormusun
maymunumben3162
java version "17.0.12" 2024-07-16 LTSSistemin Windows 64 bittir büyük ihtimalle.indirip kurulum yapabilirsin. Ama eski javayı silmen lazım denetim masasından.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ateon
Discord ekle detaylı konuşalım. @ateonjava version "17.0.12" 2024-07-16 LTS
Java(TM) SE Runtime Environment (build 17.0.12+8-LTS-286)
Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 17.0.12+8-LTS-286, mixed mode, sharing)
sanırım oldu sımdı mod packe gırıyorum
ve evet yine aynı hataları aldım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!