Çözüldü Vault Hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokturkafs

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
tRaylTv

Discord:

tRayl#3189

Sunucumda Vault pluginini group manageri çalıştırmak için kullanıyorum ama vault plugini insanların servera girememesine sebep oluyor Internal Server Error veriyor Vaultu sildiğimde böyle bir sıkıntıyla karşılaşmıyorum ama vault bana gerekli ne yapmalıyım

essentials chat deki prefixlerde bir sorun varmı ? dikkat ediniz.

Log dosyanız hata dolu, ilk önce hatalarınızı tek tek okuyup düzeltmeniz gerekiyor.

Hataların çoğu vault ile ilgili sildiğimde böyle gatalar oluşmuyor
Hayır, görüldüğü üzere hataların çoğu konfigürasyon hatası.
GroupManager eklentisinin groups.yml dosyası,
ChatManager eklentisinin config.yml dosyası,
TitleManager eklentisinin konfigürasyon dosyası,
WildStacker eklentisinin konfigürasyon dosyasında bulunan Minecraft eşya ID'leri,
BetterRTP eklentisinin konfigürasyon dosyası,
Skript eklentisinin tamir.sk dosyasında,
DeluxeMenus eklentisinin config.yml dosyası ve
TAB eklentisinde (detaylı bilgi için TAB eklentisinin klasörünün içerisinde bulunan errors.txt dosyasını inceleyin) hatalar bulunuyor.
MultiverseCore eklentisinde kayıtlı olan ama artık o isimde bulunmayan dünyalar mevcut,
Holographic Displays eklentisinde kayıtlı olan hologramlar mevcut, ancak bulundukları dünyalar silinmiş.

Oyuncuların atılmasının sebebi ise, GroupManager'da konfigürasyon hatası bulunduğundan eklenti açılmıyor. Bu nedenle de oyuncular oyuna giremiyor.
Ayrıca neden sunucu yazılımı olarak Paper, Tuinity veya Airplane-Purpur kullanmak varken Spigot kullanıyorsunuz ki?

Hayır, görüldüğü üzere hataların çoğu konfigürasyon hatası.
GroupManager eklentisinin groups.yml dosyası,
ChatManager eklentisinin config.yml dosyası,
TitleManager eklentisinin konfigürasyon dosyası,
WildStacker eklentisinin konfigürasyon dosyasında bulunan Minecraft eşya ID'leri,
BetterRTP eklentisinin konfigürasyon dosyası,
Skript eklentisinin tamir.sk dosyasında,
DeluxeMenus eklentisinin config.yml dosyası ve
TAB eklentisinde (detaylı bilgi için TAB eklentisinin klasörünün içerisinde bulunan errors.txt dosyasını inceleyin) hatalar bulunuyor.
MultiverseCore eklentisinde kayıtlı olan ama artık o isimde bulunmayan dünyalar mevcut,
Holographic Displays eklentisinde kayıtlı olan hologramlar mevcut, ancak bulundukları dünyalar silinmiş.

Oyuncuların atılmasının sebebi ise, GroupManager'da konfigürasyon hatası bulunduğundan eklenti açılmıyor. Bu nedenle de oyuncular oyuna giremiyor.
Ayrıca neden sunucu yazılımı olarak Paper, Tuinity veya Airplane-Purpur kullanmak varken Spigot kullanıyorsunuz ki?
Dediğniz hataları fixledim group manageri vaultu ve essantalix i güncelledim sürümü paper yaptım multiversedeki fazla dünyaları sildim ama şuan group manager çalışmıyor ne chatte gözüküyor ne de permlerini kullanabiliyor

Dediğniz hataları fixledim group manageri vaultu ve essantalix i güncelledim sürümü paper yaptım multiversedeki fazla dünyaları sildim ama şuan group manager çalışmıyor ne chatte gözüküyor ne de permlerini kullanabiliyor
Dilerseniz GroupManager yerine LuckPerms kullanabilirsiniz. Grupları tek tek geçirmekle uğraşmanıza gerek yok, oyun içerisinde verileri aktarma komutu bulunuyor.

Dilerseniz GroupManager yerine LuckPerms kullanabilirsiniz. Grupları tek tek geçirmekle uğraşmanıza gerek yok, oyun içerisinde verileri aktarma komutu bulunuyor.
komut nedir acaaba

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Linkinden veri aktarımı için gerekli olan eklentiyi eklenti listenize atın,
Sunucunuzu yeniden başlatıp eklentiyi aktif ettikten sonra oyun içerisinde /migrate-groupmanager komutunu kullanın.
Eğer bir hatayla karşılaşıyorsanız muhtemelen groups.yml dosyanız hatalıdır.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Linkinden veri aktarımı için gerekli olan eklentiyi eklenti listenize atın,
Sunucunuzu yeniden başlatıp eklentiyi aktif ettikten sonra oyun içerisinde /migrate-groupmanager komutunu kullanın.
Eğer bir hatayla karşılaşıyorsanız muhtemelen groups.yml dosyanız hatalıdır.
sorun çözüldü teşşekürrler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl