İmpossibleCraft
Koydum Çalışma Masasını
Zaten mapler tamamen emektir sunucu hiçbirşey alıntı değildir.Map hoş duruyor eğer gerçekten sizinse tebrik ederim bu server tutar. ^_^
Zaten mapler tamamen emektir sunucu hiçbirşey alıntı değildir.Map hoş duruyor eğer gerçekten sizinse tebrik ederim bu server tutar. ^_^
bydemir06#0787
Çoğu map ekibimizden satın alındı :Dİnternette bu tarz map görmüştüm.Schematic olsun Map olarak olsun böyle map görmüştüm O yüzden dedim Konuyu baltalamak gibi bir amacım yok.Resimleri sabah çekerseniz harita daha kolay anlaşılır ve daha kolay görülür.
1.7 / 1.8 çok anlamsız geliyor bana , 1.7 de yapabileceğin şeyler sınırlı fakat 1.8 de daha geniş bir işlevsel kısmı var.Güzel sunucu konu anlatımı güzel sunucu 1 .7.X 1.8.X olsa bana göre daha iyi olabilir
Evet,haklısın1.7 / 1.8 çok anlamsız geliyor bana , 1.7 de yapabileceğin şeyler sınırlı fakat 1.8 de daha geniş bir işlevsel kısmı var.
Skyblock yolda geliyor :)[DOUBLEPOST=1463174684,1462904913][/DOUBLEPOST]Konu güncel.Ben Eneskzy , Bravede Oynamıştım Variadada Oynadım Güzel Serverler Yapiyorsun
NOT:İstesem Oynarım AMA Artık Factions Oynamıyorum :(Nedense Sıkıyor Artık
Sonralarda Skyblock gibi serverlerde yaparsan oynariz yani :D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!